Hvordan fjerner jeg en synkroniseret Holdsport-kalender fra min egen?

Der findes ikke noget svar på dette spørgsmål, som er relateret til brugen af Holdsport fra appen.

Har du synkroniseret din egen personlige kalender med Holdsport engang, men har ikke længere brug for denne synkronisering, eller måtte du have en anden grund for at skulle af med synkroniseringen, er der her nogle råd for dette.

Synkroniseringen med din personlige kalender er ikke noget du fjerner igennem Holdsport, men derimod noget du fjerner igennem din egen personlige kalender. Metoden det gøres på er lidt forskellige alt efter hvilken kalender, du benytter. Derfor vil denne guide bestå af forskellige scenarier, alt efter hvilken kalender du har.

iPhone

På Apples iPhone er det ganske simpelt at slette den tilknyttede kalender fra Holdsport fra din egen kalender.  På telefonen skal du tilgå funktionen "Indstillinger", der har et tandhjul som ikon.

Under "Indstillinger" skal du finde funktionen "Adgangskoder & konti". Denne har et ikon, der skule forestille en nøgle.

Adgangskoder & konti er her markeret med blåt.

Under "Adgangskoder & konti" skal du finde den konti der hedder "Abonnementskalendere". Herunder vil du finde samtlige kalendere din telefon er tilknyttet.

Under abonnementskalendere får du en oversigt over de kalendere du har synkroniseret din iPhone med. Der kan fremgå en eller flere her. Du trykker på den du ønsker at slette.

Oversigt over dine abonnementskalendere, i dette tilfælde er der kun én kalender at vælge.

Under den specifikke abonnementskalender vil du blandt andet nederst se muligheden "Slet konto", denne trykker du på.

På den specifikke abonnementskalender finder du knappen "Slet konto" i bunden.

Efter at have trykket "Slet konto",  skal du herefter blot bekræfte at du vil slette kontoen og derigennem fjerne den fra din iPhones kalender.

Var denne artikel brugbar?
7 af 10 synes dette var brugbart

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner