Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan tilmelder jeg mig en aktivitet?

Når en træner har oprettet en aktivitet på dit hold, vil du i de fleste tilfælde modtage en mail eller sms om tid og sted, da Holdsport virker ved at  sende gratis SMS og fælles mailkorrespondance internt på holdet.

Alternativt kan du downloade vores app til iPhone eller Android, og derigennem modtage notifikationer, som du kan åbne og på den måde tilmelde dig aktiviteten.

På Holdsport findes der en række måder at tilmelde sig en aktivitet i den online kalender. Disse bliver bestemt af træneren, når han/hun opretter aktiviteten. 

Tilmeldingstyperne er:


Normal

Tilmelding efter først til mølle-princippet. Tilmeldingen lukker, når max antal deltagere er nået. Har træneren ikke defineret et max antal deltagere til aktiviteten, kan alle medlemmer af holdet melde sig til.

Her ses aktiviteten “Hjemmebanekamp” i normal format. Tryk på det grønne plus for at tilmelde dig, eller det røde minus for at afmelde dig.

Til rådighed

Træneren opretter en aktivitet, hvor han/hun først vil vide, hvem og hvor mange der kan deltage på det givne tidspunkt. Når medlemmerne så har meldt sig til rådighed, er det op til træneren at udvælge den gruppe af medlemmer, han/hun vil udtage til aktiviteten. 

Her ses aktiviteten “Hjemmebanekamp”, hvor medlemmer kan stille sig til rådighed via den gule knap, eller informere træneren om, at de ikke kan deltage ved at trykke på det røde minus.

Udvælgelse

Træneren udvælger, hvem der skal kunne tilmelde sig. Det er herefter kun de udvalgte medlemmer, der kan angive, om de kan deltage i aktiviteten eller. Er du udvalgt, vil du se et flueben samt et grønt plus for tilmelding, og et rødt minus for afmelding. Er du ikke udvalgt, vil du på aktiviteten ikke have nogen mulighed for at hverken tilmelde eller afmelde dig.

Her ses aktiviteten “Hjemmebanekamp” i et scenarie til venstre, hvor medlemmet ikke er udvalgt til aktiviteten, og derfor hverken kan tilmelde eller afmelde sig. I scenariet til højre er, man udvalgt, og her er det muligt at tilmelde eller afmelde sig.

Alle er tilmeldt

Alle medlemmer er som udgangspunkt tilmeldt, så det efterfølgende kun er muligt at afmelde sig eller forblive tilmeldt aktiviteten

Til denne "Hjemmekamp" er alle medlemmer tilmeldt fra start. Tomlen, der peger op, symboliserer at du allerede er tilmeldt begivenheden. Ønsker du at framelde dig, trykker du blot på det røde minus.

Ingen tilmelding

Træneren kan lave en aktivitet uden tilmeldingsmulighed - altså en aktivitet, hvor du ikke skal tage stilling til, om du kan deltage eller ej. Denne aktivitetstype vil blot være synlig i din kalender uden mulighed for nogen handling. Tryk på aktiviteten for yderlig information.

Aktiviteten uden tilmelding fremstår i kalenderen uden ikonerne der giver mulighed for hverken at deltage eller ikke-deltage. Vises blot som en aktivitet med navn, dato og klokkeslæt i din kalender. Du vil som medlem ikke komme ud for et scenarie hvor du skal melde tilbage på denne aktivitet til din træner. Men tjek altid alligevel aktiviteten for eventuel yderlig information fra træneren.

Spillerfarver

Træneren kan vælge at inddele sine medlemmer i spillerfarver, som f.eks. rød, grøn og gul. Det er trænerens valg at tildele spillerne forskellige farver, så de fungerer som grupper under holdet. Hvis træneren laver en aktivitet, som kun de røde spillere kan deltage i, vil grønne og gule spillere ikke have mulighed for at melde sig til eller fra aktiviteten.

Her ses aktiviteten “Hjemmebanekamp” i 2 versioner. En version hvor kun de røde spillere kan melde sig til, og en version hvor grønne, gule og røde spillere kan melde sig til. Da vores profil i dette tilfælde er en grøn spiller, kan vi kun tilmelde/afmelde os version to (til højre).
Var denne artikel brugbar?
2 af 6 synes dette var brugbart
Gør som 616000 andre og opret dig hos Holdsport