Player_slider

Spørgsmål & svar

Kan jeg tilmelde mig kørsel til en udebanekamp eller stævne?


Når træneren opretter en aktivitet i onlinekalenderen - eksempelvis en fodboldkamp eller en håndboldkamp - kan han/hun vælge at inkludere muligheden for kørselskommunikation til og fra aktiviteten. Denne funktion benyttes især i forbindelse med udebanekampe.

OBS: Træneren SKAL først have aktiveret kørsel til aktiviteten, før medlemmer/forældre kan melde sig til/oprette lift!

Hvis træneren inkluderer kørsel til aktiviteten, har man som medlem flere muligheder.

Medlemmet/forælderen kan oprette et lift, anmode om et lift eller fortælle systemet, at han/hun selv kommer til aktiviteten. Altså kører alene til destinationen. Så snart den første bruger (medlem eller forælder) har oprettet et lift, kan andre medlememmer på holdet tilmelde sig de ledige pladser i bilen, indtil den er fyldt. Man skal være tilmeldt aktiviteten, før man kan anmode, registere sin kørselssituation og/eller tilmelde sig et ledigt sæde i køretøjet. 

Sådan virker funktionen på Holdsport-appen:

Hvis ingen medlemmer endnu har tilbudt pladser i deres bil (efter træneren har aktiveret muligheden for kørsel til aktiviteten), vil medlemmet blive mødt af ordene "Registrer din kørselssituation"
Når brugeren registrerer sin kørselssituation, skal man enten: Oprette et lift, Anmode om lift eller Køre alene
Ved oprettelse af lift skal man angive, hvor mange pladser der er i bilen. Inklusiv en plads til chaufføren selv.

Når liftet er oprettet, vil medlemmet selv stå angivet som at have taget den første plads i bilen, mens de resterende sæder vil være ledige (grønne cirkler), og vil kunne tages af samtlige medlemmer, der er tilmeldt aktiviteten, og som mangler et lift.
Var denne artikel brugbar?
2 af 3 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport