Player_slider

Spørgsmål & svar

Kan jeg tilmelde mig kørsel til en udebanekamp eller stævne?


Når træneren opretter en aktivitet i online kalenderen - eksempelvis en fodboldkamp eller en håndboldkamp - kan han/hun vælge at inkludere muligheden for kørselskommunikation til og fra aktiviteten. 

Hvis træneren inkluderer kørsel til aktiviteten, har man som medlem flere muligheder.

OBS: Træneren SKAL først have aktiveret kørsel til aktiviteten, før medlemmer/forældre kan melde sig til/oprette lift!

Medlemmet kan oprette et lift, anmode om et lift eller fortælle systemet, at han/hun selv kommer til aktiviteten. Altså kører alene til destinationen. Så snart den første bruger har oprettet et lift, kan andre medlememmer på holdet tilmelde sig de ledige pladser i bilen, indtil den er fyldt. Man skal være tilmeldt aktiviteten, før man kan anmode, registere sin kørselssituation og/eller tilmelde sig et ledigt sæde.

Hvis ingen medlemmer endnu har tilbudt pladser i deres bil, vil spillere blive mødt af ordene "Registrer din kørselssituation"
Når brugeren registrer sin kørselssituation, skal man enten: Oprette et lift, Anmode om lift eller Køre alene
Ved oprettelse af lift skal der fortælles, hvor mange pladser der er i bilen. Inklusiv en plads til medlemmet bag rattet.
Når liftet er oprettet, vil medlemmet selv have taget den første plads i bilen, mens de resterende sæder vil være ledige, og vil kunne tages af samtlige medlemmer, der er tilmeldt aktiviteten, og som mangler et lift.
Var denne artikel brugbar?
1 af 1 synes dette var brugbart
Gør som 616000 andre og opret dig hos Holdsport