Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter jeg holdkontingent?

<span id="selection-marker-1" class="redactor-selection-marker"></span>

På Holdsport har du muligheden for at opkræve kontingent, der skal betales, inden spillerne bliver en del af det specifikke hold.

For at oprette kontingent på Holdsport skal du have admin-rettigheder til din klub. Når du har dette, skal du herefter ind under “Kontingent”-fanen på din klubside. Hvis din klub endnu ikke har oprettet et kontonummer, hvor kontingentbetalinger skal sendes til, er det her dette gøres. Du har nu muligheden for at oprette engangskontingenter, holdkontingenter, faste kontingenter, månedskontingenter og individuelle betaliner. Her vælger du “Holdkontingent”.

Herefter har du muligheden for at oprette et nyt holdkontingent. Dette gøres ved hjælp af “Opret holdkontingent”-knappen nede i bunden af skærmen.

Du skal nu udfylde holdnavn samt sportsgren til dit nyoprettede hold. Du har samtidig muligheden for at angive et maks antal deltagere samt maks antal for, hvor stor en eventuel venteliste vil kunne blive. Du kan også angive et start- og sluttidspunkt for tilmelding til holdet samt en beskrivelse til tilmeldingsformularen, evt. med lidt info om holdet.

Du skal nu vælge det kontonummer, kontingenterne skal sendes til. Nu vælges der et beløb for, hvad det skal koste at være en del af holdet. Du har nu også mulighed for at angive en eventuel husstandsrabat i tilfælde af, at flere spillere kommer fra samme husstand.

Du har nu oprettet dit hold, og folk kan tilmelde sig ved at betale.

Det koster mellem 3 og 8 kroner i gebyr at indbetale, penge udbetales 3-5 bankdage efter spilleres tilmelding/betaling.

Holdkontingenter er oplagte i forbindelse med en gratis hjemmeside gennem Holdsport. Her kan medlemmer tilgå de specifikke hold via en tilmeldingsformular, hvor man betaler for et år ad gangen. Denne type kontingent er oplagt til sportsgrene ala gymnastik og svømning, hvor valg af hold ikke nødvendigvis er aldersopdelt som i fodbold, men mere emneopdelt fra år til år.

Var denne artikel brugbar?
1 af 5 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport