Din hjælp på farten

indhold.svg

Kender du det, at du har mistet overblikket over din bils reparationer og gerne vil have bedre styr på, hvornår du sidst har fyldt olie på og lignende? Så læs nærmere om denne løsning. 

De fleste holds spillere bliver selv transporteret ud til kampene, når de bruger Holdsport-platformen.

Derfor kunne AUTODOC Club meget vel have interesse for mange spillere, så de ikke længere skal bekymre sig om, hvordan deres bil kører på vejene på vej til og fra kampe.

Tjenesten AUTODOC Club er en ny service, som giver dig et godt overblik over, hvilke bilreparationer, du tidligere har fået udført og som ventes at skulle udføres i fremtiden.

Det er med andre ord din personlige assistent, som hjælper dig med at holde øje med vedligeholdelse, olieudskiftning samt reservedele.

Hvis du har mod på det og er fiks på fingrene, så kan du ved hjælp af servicen få adgang til over 2.000 videoguides, som guider dig til, hvordan du selv reparer din bil.

Herudover er der i servicen et væld af forskellige manualer til at skifte diverse autodele, så du har altså ingen undskyldning for ikke at forsøge dig.

Du får samtidig gode råd til gør-det-selv-udskiftning af autodele og forbrugsprodukter, som er tilpasset dit køretøj af AUTODOC's ekspert-panel.

Det er gratis at oprette en bruger, og man kan hurtigt komme i gang med at få overblikket over sin egen bil.

Skærmbillede 2020-03-17 kl. 16.29.01.png

Fordelene ved webshoppen AUTODOC

Webshoppen AUTODOC er aktiv i hele 26 europæiske lande i skrivende stund, og deres mål er at forsyne kunderne med bildele af højeste kvalitet til rimelige priser.

De har et bredt udvalg af varer til alle mærker og modeller. Derudover har de et højt kvalificeret kundeservice-team, som altid er klar til at hjælpe dig med at foretage din nødvendige bestilling.

AUTODOC vil gerne give dig en sikkerhed for at kvaliteten af produkterne er i orden, og derfor tilbyder de 2 års garantifrist på samtlige dele.

De anbefaler, at du bruger app’en til at købe bildele, fordi du her får bedre rabatter end på deres hjemmeside.

Foruden bildele udbyder de også en masse forskelligt værktøj, som de kan købe til at opgradere værkstedet i garagen eller værktøjskassen i kælderen.

Du kan ikke kun nøjes med at købe bildele til din bil, men de har også dele til lastbiler, motorcykler

AUTODOC Club-app'en

Hovedparten af forbrugere har en smartphone i dag, og derfor er AUTODOC Club app naturligvis også at finde hos dit foretrukne app-sted.

Med app’en ved hånden kan du hurtigt opdatere dine data, og samtidig finde tilbud på de bildele, som du lige står og mangler.

Det er dog værd at bemærke, at deres app til Google Play allerede er lanceret, mens app-versionen til App Store er lige på trapperne. Så hvis du kører med en iPhone eller iPad, så skal du ikke vente længe, før app'en også er kørt ud af pitten der, og kan hentes kvit og frit.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kan du kontakte deres kundeservice, som gerne hjælper dig til at finde lige netop de bildele, som du har behov for, inden I skal spille kamp.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner