Det kan du forvente som dansk bruger hos Nordicbet

indhold.svg

Markedet inden for sportsbetting er fortsat voksende, hvorfor det for de respektive bookmakere er essentielt at få etableret sig selv som et prominent navn inden for branchen. Som nordisk bookmaker konkurrerer Nordicbet med giganter som bet365 og Unibet - men hvordan skiller Nordicbet sig ud fra andre sportsbetting hjemmesider, og hvilke fordele har man som dansk spiller? Det kan være fordelagtigt at overveje, da dette kan have indflydelse på valget af din foretrukne bookmaker. 

Bonus for spillere bosiddende i Danmark

Fælles for en række, hvis ikke majoriteten af bookmakere er, at de tilbyder nye spillere en såkaldt velkomstbonus. Her har Nordicbet valgt en anderledes tilgang end deres bookmaker-kollegaer, hvor den traditionelle velkomstbonus er erstattet med et såkaldt freebet til en værdi af 100 kr. Dette tilbud gælder alle nye Nordicbet-spillere, der er bosiddende i Danmark. Et freebet betyder, ordret oversat, et gratis væddemål - du har altså mulighed for, som ny spiller, at placere et væddemål på 100 kr. helt uden omkostninger. Det skal nævnes hertil, at der ikke er et gennemspilskrav, hvilket betyder, at går dit væddemål hjem, så modtager du nettogevinsten. Dog skal dit freebet placeres inden for en tidsramme af 60 dage. Ellers udløber din Nordicbet bonus.  

Skærmbillede 2021-09-24 kl. 11.03.59.png

Fokus på skandinavien

Som det fremgår af navnet, så har Nordicbet stort fokus på skandinavien. Dog skal det påpeges, at de også beskæftiger sig med europæisk såvel som amerikansk sportsbetting. Deres sportsbog er derfor præget af stor diversitet, hvorfor man som spiller kan nyde godt af både væddemål på dansk seriefodbold, men også væddemål på den professionelle basketball-liga i USA, NBA. Særligt med henblik på den populære sportsgren fodbold er udbuddet stort hos Nordicbet. Som allerede nævnt er det muligt at placere væddemål helt ned til dansk seriefodbold, men bliver det for langhåret, så er det muligt at spille på de store europæiske ligaer såsom Premier League, La Liga eller Serie A for at nævne et par stykker.  

En dansktalende kundeservice

Med fokus på skandinavien, så er det naturligvis også muligt at komme i kontakt med en dansktalende kundeservice, hvis man som spiller skulle støde på problemer i forbindelse med sine væddemål. Foruden den dansktalende kundeservice, så kan man komme i kontakt med support på tre forskellige måder. Det er muligt enten at kontakte dem telefonisk, skrive en e-mail eller ved at henvende sig til live-chatten. Telefonlinjen er åben mandag til fredag i tidsrummet 08:00-22:00. Foretrækker man at henvende sig skriftligt, så er e-mail supporten åben mandag til søndag fra 08:00-04:00 med en svartid på helt ned til et kvarter. Ønsker man at benytte deres live-chat funktion, så er denne åben hver dag fra kl. 08:00-24:00 med en typisk responstid på 30 sekunder. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner