Bliv motiveret til at komme afsted på løbeturen med det rette udstyr

Skærmbillede 2022-05-16 kl. 15.54.43.png

Løb er en populær sport og med god grund. Det er simpel motionsform, blot kræver et par løbesko og noget svedtransporterende tøj. For mange er det også muligheden for et pusterum og et mentalt frirum i hverdagen, måske i naturen, hvis man er så heldig at bo tæt på skov eller strand. Når du løber fokuserer du bare på at sætte det ene ben efter det andet, og når dine ben begynder at syrer lidt til afleder det tankerne, så du bare retter din opmærksomhed mod nuet. Når du løber frigiver du også hormoner, der gør dig glad, og du styrker knogler, muskler og kredsløb. Men det kan være svært at komme ud af døren efter en lang arbejdsdag, men med det rette løbeudstyr bliver det lidt nemmere. 


Skærmbillede 2022-05-16 kl. 15.54.43.png


Find de rette løbesko

En god løbesko er udgangspunktet for en god løbeoplevelse. Når du vælger løbesko skal du vælge efter din løbestil, der enten kan være neutral eller med pronation. Du kan få testet din løbestil på et løbebånd i de fleste sportsbutikker, hvor du også kan prøve løbeskoene på. Du skal vælge en løbesko, du føler dig tilpas i, hvilket er en meget subjektiv bedømmelse. Brooks løbesko og løbetøj er udviklet af eksperter af høj kvalitet, og du finder med garanti en Brooks sko, der kan gøre dit løb let og ubesværet. Brooks har et bredt sortiment af løbesko, så du kan finde en sko med lige den stødabsorbering, pasform og bredde, du har brug for. 

Læs også: Sådan finder du en personlig træner

Den rette beklædning

For at få en behagelig løbetur, skal du klæde dig på efter årstiden. Derfor skal du have en løbegarderobe, der både indeholder lange og korte træningstights, en løbejakke, kort- og langærmede toppe og måske også noget varmt sportsundertøj, hvis du løber om vinteren. Om sommeren er et par shorts og en svedtransporterende T-shirt, der beskytter skuldrene for solen, et godt valg. Men når det er koldt, og du skal klæde dig til vind og blæst, kan du gå efter trelagsprincippet: inderst skal du have en svedtransporterende lag, dernæst et isolerende lag og til sidst en jakke der er vind- og vandtæt.

Kom ud af døren

Hos Runners Lab - din seriøse løbespecialist kan du findes guides til både nybegynderen og den øvede, der kan tage dit løb til nye højder og undgå skader - for der er intet der dræber motivation som blive sat tilbage i sin udvikling på grund skader. Hvis du er nybegynder, skal du huske at tage det stille og roligt, og kun øge belastningen gradvist. Hvis du er en øvet løber, kan du arbejde med at forbedre din løbestil ved at forbedre din kropsholdning og arbejde med åndedrættet. 


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner