Player_slider

Artikler

Kom i form uden at tage i fitness

Det er langt fra alle, der kan lide at gå i fitness, selvom de ønsker at komme i form. Desværre er der i dag en forestilling om, at det er der, du skal være, hvis du vil smide et par kilo eller blive stærkere. I virkeligheden findes der dog mange forskellige måder, hvorpå du kan komme i form, uden at du behøver at skulle bruge penge på et fitnesscenter hver måned, hvor du hader at gå. I denne artikel finder du inspiration til disse andre måder at komme i form på.

Skab dit eget homegym

Hvis du godt kan lide at benytte nogle af de maskiner eller lave styrkeøvelser, som normalt findes og laves i fitness, men du ikke bryder dig om at stå blandt alle de mennesker, kan du med fordel skabe plads derhjemme til dit eget homegym. Det kan være, at du har en garage eller et værelse, du ikke bruger, som du nu kan lave om til et homegym. Her kan du blandt andet placere vægte, måtte, cardiomaskiner som løbebånd og crosstrainer eller andre ting, som du ved, at du vil benytte. 

Du behøver dog ikke et helt rumt til dit udstyr. Det afhænger af, hvor meget du har brug for. Hvis du blot har brug for en måtte og en cardiomaskine, kan disse nemt være i stuen. Så kan du også snakke med andre i dit hjem eller se tv samtidig. Når du skal finde en crosstrainer, er det god ide at søge på crosstrainer test. Er det i stedet et løbebånd, anbefales det at gå efter det bedste løbebånd blandt forskellige tests.

Den rigtige mad kan gøre underværker

Noget andet der har en stor indvirkning, er hvad du spiser. Selvom du træner meget, er det ikke ensbetydende med, at du kan spise hvad du vil og stadig se resultater. Den største forandring ser du, hvis du også ændre dine spisevaner. Når det er sagt, betyder det ikke, at du skal skære madvarer helt fra. I stedet skal du bare skære ned på nogle og skrue op for andre. Sørg blandt andet for at skrue op for grøntsagerne og ned for de søde sager.

Find den sport der gør dig glad

Styrketræning er som sagt ikke den eneste vej frem. Der findes mange forskellige sportsgrene, og disse er mindst lige så effektive til at få dig i form som fitnesscenteret er. Er du derfor mere til en form for sport, skal du ikke tøve med at melde dig til her. Der findes så mange forskellige sportsgrene, at det burde være til at finde en, der passer til dig og dine behov.

Hverdagspligter er også motion

Sidst er det også værd at nævne, at motion også kommer i form af hverdagspligter. Det er for eksempel motion at støvsuge, gøre rent og at gå tur med hunden. Dette glemmes bare ofte, eftersom det er noget, som de fleste bliver nødt til at gøre og i mindre grad har lyst til. Du skal derfor ikke have dårlig samvittighed over, at du ikke lige kom ud på løbeturen en dag, hvis du i stedet svingede støvsugeren og klarede andre pligter.

Populære artikler
Esport er den nye form for Holdsport
Skærmbillede 2020-05-29 kl. 14.32.01.png Lån penge - Dette skal du være opmærksom på

Vi giver dig tips og tricks til at låne penge nu og her.

Holdsport8.jpg Håndboldskole - Tilmelding, betaling, kommunikation i ét

Er den årlige håndboldskole i børnenes sommerferie stressende at stå for? Holdsport!  

Gør som 1132000 andre og opret dig hos Holdsport