Player_slider

Tilmelding og betaling til sportscamp

Med Holdsport kan du som ansvarlig for en sportscamp administrere og koordinere tilmelding, medlemsbetaling og meget mere af alt det praktiske, der normalt tager en evighed at arrangere. Denne funktion strømliner dette arbejde, og den er ideel til fodboldskoler,håndboldskoler og andre sommerbegivenheder, hvor man skal holde styr på en masse informationer over børn og aktiviteter. Oprettelsen er helt gratis og uforpligtende. 

Lettilgængelig medlemsliste

Som administrator for sportscampen er det dig, der svinger taktstokken. Hvor mange deltagere må der maksimalt tilmeldes? Hvornår starter og lukker deltagelsen? Hvad skal campen koste? Alt er i din hule hånd. Hvis tilmeldingen indebærer et sæt spillertøj til hvert barn i valgfri størrelse, er det helt op til dig at definere størrelser, farver mm.

Det betyder dog ikke, at systemet udelukkende er udarbejdet for at lette tilmeldingsproceduren for deltagerne. Administratoren får en udførlig medlemsliste fyldt med informationer på alle tilmeldte børn, så man ikke selv er nødt til at indhente og indtaste data for hver deltager. Derudover fås en oversigt over børnenes tilvalg, så man eksempelvis ved, hvor mange trøjer og shorts der skal bestilles hjem i de respektive størrelser og farver. 

Når sportscampen er oprettet i systemet, kan Holdsport med fordel benyttes på samme måde, som sport-hold og klubber gør hele året rundt. Med aktivitetsoprettelser i systemets kalender, som automatisk udsender notifikationer, så medlemmerne holdes opdateret på campens program. 

Problemfri tilmeldingsproces

Tilmelding og betaling til en sportscamp har aldrig været lettere. Holdsport generer et link til en hjemmeside, hvorfra hver deltagers forælder nemt kan tilmelde sit barn til eksempelvis den lokale fodbold- eller håndboldskole i skolernes sommerferie. I løbet af ganske få minutter er der både valgt spillertøj i den rigtige størrelse og betalt for hele arrangementet, så du/i i ro og mag kan sende sønnike eller datter afsted til sport og leg sammen med vennerne.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 1.261.000 andre og opret dig hos Holdsport