Tilmelding og betaling til sportscamp

Med Holdsport kan du som ansvarlig for en sportscamp administrere og koordinere tilmelding, medlemsbetaling og meget mere af alt det praktiske, der normalt tager en evighed at arrangere. Denne funktion strømliner dette arbejde, og den er ideel til fodboldskoler,håndboldskoler og andre sommerbegivenheder, hvor man skal holde styr på en masse informationer over børn og aktiviteter. Oprettelsen er helt gratis og uforpligtende. 

Lettilgængelig medlemsliste

Som administrator for sportscampen er det dig, der svinger taktstokken. Hvor mange deltagere må der maksimalt tilmeldes? Hvornår starter og lukker deltagelsen? Hvad skal campen koste? Alt er i din hule hånd. Hvis tilmeldingen indebærer et sæt spillertøj til hvert barn i valgfri størrelse, er det helt op til dig at definere størrelser, farver mm.

Det betyder dog ikke, at systemet udelukkende er udarbejdet for at lette tilmeldingsproceduren for deltagerne. Administratoren får en udførlig medlemsliste fyldt med informationer på alle tilmeldte børn, så man ikke selv er nødt til at indhente og indtaste data for hver deltager. Derudover fås en oversigt over børnenes tilvalg, så man eksempelvis ved, hvor mange trøjer og shorts, der skal bestilles hjem i de respektive størrelser og farver. 

Når sportscampen er oprettet i systemet, kan Holdsport med fordel benyttes på samme måde, som sport-hold og klubber gør hele året rundt. Med aktivitetsoprettelser i systemets kalender, som automatisk udsender notifikationer, så medlemmerne holdes opdateret på campens program. 

Problemfri tilmeldingsproces

Tilmelding og betaling til en sportscamp har aldrig været lettere. Holdsport generer et link til en hjemmeside, hvorfra hver deltagers forælder nemt kan tilmelde sit barn til eksempelvis den lokale fodbold- eller håndboldskole i skolernes sommerferie. I løbet af ganske få minutter er der både valgt spillertøj i den rigtige størrelse og betalt for hele arrangementet, så du/I i ro og mag kan sende sønnike eller datter af sted til sport og leg sammen med vennerne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner