Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan betaler man sit medlemsskab via Holdsport?

På Holdsport er det let og ligetil at betale sit kontingent online, fordi det altid er muligt at afregne med alle former for betalingskort og endda MobilePay.

Når du modtager en kontingentopkrævning på mail, klikker du på linket heri. Dette link fører dig ind på Holdsport, hvor du kan betale dit udestående, uanset hvilken platform du benytter. Ethvert udestående vil komme til syne på din profils oversigt, så du er aldrig er i tvivl.

Nedenfor ses, hvordan du betaler kontingentet via appen, som er den foretrukne platform at administrere sin Holdsport-profil, hvis man er medlem/spiller.

Det røde felt vises på et medlems profil, så snart man har en udestående betaling i Holdsport. For at betale trykkes der på det grønne ikon med indkøbsvognen.

Kontingentbetaling med betalingskort

Uanset hvilken korttype du ejer, kan du betale dit medlemskontingent på Holdsport. Det er nemlig ikke op til klubben/foreningen at afgøre, hvilke betalingsløsninger, man har brug for at tilkøbe sig - alle er tilgængelig på Holdsport, da vi som systemudbyder har valgt at stå for samtlige indløsningsaftaler.

Du foretager transaktionen ved at klikke på det specifikke udestående (som vist foroven) eller ved at tilgå ikonet med personen helt til højre oppe i hjørnet, og klikke “Profilindstillinger”.

Herinde klikker du “Betalingsoverblik” (i fremtiden vil alle tidligere betalinger blive vist her). 

Beløbet vil være markeret med rød skrift, hvis kontingentet IKKE er betalt - alle tidligere betalinger vil herinde fremstå med grøn skrift. På den måde bevarer man overblikket over allerede betalte kontingenter fra tidligere perioder samt udestående betalinger. For at betale klikker du “Betal”.

I dette eksempel skylder medlemmet 800 kr. for et seniorkontingent, som skal betales senest 27. august 2018. Da dette er medlemmets første/eneste betaling, fremgår der ikke flere kontingentopkrævninger med hverken rød eller grøn skrift.

Ved selve betalingen bliver man mødt af en side med oplysninger omkring, hvilken betaling man skal til at foretage sig, samt hvor pengene sendes hen. Derudover vises et eksempel på, hvordan bankkontoudtoget vil optræde i din netbank. Du skal samtidig læse og acceptere betingelserne, inden du kan få lov at betale. Afslutningsvis trykker du blot "Betal med kort".


Er du interesseret i at spare tid og ressourcer fremadrettet, kan du i forbindelse med betalingsprocessen bede systemet om at huske kortoplysninger, hvis man betaler med Visa/Dankort eller MasterCard (i feltet “Træk automatisk løbende de efterfølgende rater på mit betalingskort), og dermed lade næste betalingsrunde køre helt automatisk. 

Dette gælder, uanset om betalingsrunderne finder sted hver måned, hvert halve år, hvert kvartal eller endda hvert år. Klubben kan også tage beslutningen for dig, hvis de vælger, at systemet altid skal huske alle kortoplysninger til fremtidig betaling. Bliver man meldt ud af klubben, ophører de automatiske træk fremadrettet, fordi kortoplysningerne ikke længere lagres i profilen.

Kontingentbetaling med MobilePay

I stedet for betaling med kort er det på Holdsport muligt at afregne sit kontingent via MobilePay - Danmarks mest populære mobilbetalingssystem med mere end 3,6 mio. brugere. Direkte fra opkrævningsmailen i din indbakke bliver du ført ind på Holdsport-appen, hvorfra det er muligt at betale med MobilePay. Det kræver blot, at man på forhånd har downloadet MobilePay-appen til sin telefon. 

Markeret med blåt indledningsvist er MobilePay-løsningen i Holdsport. Dette eksempel viser et medlemskontingent på 800 kr., hvor det fra foreningens side er bestemt, at medlemmet selv står for at dække administrationshonoraret på 9 kr. Foreningen kan også vælge at stå for udgiften til administrationshonoraret.

Så snart man klikker "Betal med MobilePay", bliver man ført over i MobilePay-appen, hvorfra man blot skal swipe til højre. I praksis overføres beløbet direkte til Holdsport, hvorefter selve medlemsbetalingen sendes til foreningens konto fratrukket administrationshonoraret på 3, 5 eller 9 kr. afhængig af beløbets størrelse. Klubben vælger, om dette beløb skal behæftes hvert enkelt medlems kontingentopkrævning, eller om udgiften er på klubbens regning.

Vær opmærksom på, at man fra foreningens side kan have valgt som standardindstilling at spærre medlemmer med overskredet betalingsfrist fra at deltage i aktiviteter via appen, som jo er hele kernen i Holdsport-platformen. Det er kalenderens aktiviteter, den daglige holdkommunikation tager udgangspunkt i.

Ender man i denne situation, at man er "spærret/udelukket", kan man dermed først få lov at være med i holdets træninger og kampe, når det udestående kontingent er betalt. Allerede fra selve aktiviteten i kalendervinduet vil du kunne ordne denne betaling ved at klikke "Betal" (se billedet). Herefter er det igen muligt at tilmelde sig aktiviteten/aktiviteter.


      

Ét login er nok til hele familien

Eksempel: Far Erik Olsen tilgår søn Nicklas' (NO) betaling

Har man børn i en aldersgruppe, der ikke selv kan håndtere til/afmelding til aktiviteter og kontingentbetaling, kan mor eller far uden besvær ordne dette. Ved at tilknytte børn til sin profil - og dermed få en forældreprofil på Holdsport - kan man nøjes med et enkelt login, og herfra skifte til sin søn eller datters profil og varetage handlinger i appen på vegne af barnet/børnene - heriblandt naturligvis betalingen.

Det er vigtigt at bemærke, at et barns udestående medlemsbetaling ikke fremgår på forælderens oversigtsside, når man logger ind på Holdsport-appen. Har man betalt sit eget kontingent på Holdsport, og dernæst vil betale sønnens, er man nødt til at tilgå sønnens profil og klikke på den grønne indkøbskurv. Man kan dog sagtens tilknytte samme mailadresse til alle profilerne, så man modtager kontingentopkrævninger for alle børn samme sted, som man modtager sin egen betalingspåmindelse.

Et barn kan uden problemer være knyttet op til to forælderprofiler, hvis man eksempelvis er skilsmisseforældre, der skiftes til at varetage barnets fritidsaktiviteter. 

    

    

     


Var denne artikel brugbar?
15 af 29 synes dette var brugbart
Gør som 1132000 andre og opret dig hos Holdsport