Player_slider

Medlemssystem

Holdsport giver ganske gratis enhver træner en overskuelig og detaljeret oversigt over alle medlemmer på holdet. Du slipper for at fylde din telefonbog op med kontaktoplysninger på medlemmer - Holdsport viser dig nemlig alle nødvendige informationer såsom adresser, mailadresser, telefonnumre, forældreinformation mm. på ét samlet sted, hvad enten du benytter computeren eller mobilen.

Et hold på Holdsport startes oftest med, at træneren opretter det. Det betyder dog ikke, at han/hun er nødt til at sidde og bruge timer på at oprette medlemsprofiler og skrive oplysninger på hvert enkelt medlem. I stedet ordnes det med få klik via et invitationslink på mail eller Facebook til dine medlemmer, eller ved at importere eksisterende medlemslister fra Excel-filer. Alt medlemmerne skal gøre er at acceptere oprettelseslinket og tilføje sine personlige oplysninger og voila, i er i gang på Holdsport!

Ubegrænset antal medlemmer

På medlemslisten kan man se hvert enkelt medlems aktivitets- og fremmødehistorik, og du kan selvfølgelig tilføje så mange medlemmer til holdet, du har brug for og lyst til. Er der stor efterspørgsel for at komme på jeres hold, kan du endda sætte medlemmer på en venteliste.

Det er dog ikke kun træneren, der nyder godt af en udførlig medlemsliste. Holdsport er så sandelig også udarbejdet for medlemmer og holdkammeraters skyld. Alle medlemmer kan udover at redigere i egne personoplysninger nemlig holde sig opdateret på, hvor og hvordan man kommer i kontakt med holdkammerater, forældrene og træneren. 

Holdsport findes både i PC-udgave og på app.

Enhver klubadministrators uundværlige værktøj

Foreningens administratorer bevarer overblikket i klubben med en samlet medlemsliste. Hvis foreningen har sociale arrangementer, stævner eller events på tværs af alle eller flere hold, er det muligt at oprette sådanne aktiviteter - endda med tilmelding mod betaling, hvis man eksempelvis arrangerer fællesspisning i klubhuset.

Derudover kan man som klubadmin:

  • Få en detaljeret betalingsoversigt for alle medlemmer
  • Opsætte kontingenter med forskellige årlige træk og beløb
  • Udelukke et medlem med manglende betaling fra at deltage i aktiviteter
  • Indberette medlemstal til CFR
  • Se fremmødestatistik på specifikke hold/aktivitetstyper
  • Fordele baner/haller osv. til forskellige hold, afdelinger eller sportsgrene i foreningen
  • Udnævne klubbens formand, kasser, webmaster mm.
  • Udsende nyhedsbrev til alle foreningens medlemmer på én gang

Lyder dette som noget for dig, dit hold eller din klub, så kan du oprette dig gratis ved at klikke på "Opret profil" øverst på denne side.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 16.00

Spørgsmål omkring klub eller betalinger

5370 2022

Spørgsmål angående forældre, medlemmer og trænere

5386 0222

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 688000 andre og opret dig hos Holdsport