Medlemssystem til foreninger

At være foreningsansvarlig har i mange år været forbundet med overarbejde og lange weekender, fordi al håndtering af medlems- data og betaling mm. lægger på ledelsens skuldre. Sådan er det ikke med Holdsport. Et system til at håndtere medlemmer for administratorer med tilhørende gratis app for indtil videre mere end 500.000 trænere, medlemmer og forældre, som i praksis udfører arbejdet for dig.

Medlemssystem

Holdsport fungerer nemlig ved at være enhver træners uundværlige værktøj, fordi man er fri for at fylde sin telefonbog op med kontaktoplysninger på holdets medlemmer. Al koordination og kommunikation foregår i stedet via den gratis Holdsport-app, hvor medlemmer selv melder sig til aktiviteter m.m.

Træneren har altid styr på, hvor mange der kan være med til weekendens kamp, og skal man i kontakt med sit hold, er det blot at sende SMS, push-besked eller e-mail direkte fra Holdsport til alle holdets medlemmer og/eller forældre på én gang. 

Det er dog ikke kun de enkelte trænere, der har sit på det rene. Holdsport er udstyret med et statistikmodul, der selv lagrer fremmødestatistik for hvert enkelt medlem på baggrund af de aktiviteter, de melder sig på via appen. 

Når du skal dokumentere aktivitetsstøtte til kommunen, kan du trække denne statistik ud som aldersgrupperet data. Og når foreningen skal indberette medlemstal til CFR hver januar, sørger systemet selv for at holde styr på, hvor mange medlemmer foreningen har og har haft registreret minimum 3 måneder i det forgangne år - Se det er altså nemt!

Medlemsadministration i forening

Derfor er det med Holdsport heller ikke længere foreningens job at sikre, at medlemslisterne stemmer, mailadresser er korrekte og telefonnumrene er de rigtige. Medlemmerne har nemlig en naturlig interesse i altid at holde sine kontaktoplysninger opdaterede, så de kan få besked omkring, hvornår næste kamp eller træning finder sted. 

Det er netop det, der gør Holdsport unikt i forhold til et basalt foreningssystem og er årsag til, at man altid kan trække korrekte medlemslister ud. Uanset om man er ungdomsformand, seniorafdelingskoordinator, kasserer mm. og om man skal bruge medlemsoverblikket fordelt på afdelinger, hold, aldersgrupper, fødselsdag eller noget helt andet.

Kom i gang nu - Opret profil her


Medlemssystem med holdkommunikation og medlemsopkrævning  inkluderet

Holdsports kontingentopkrævningssystem gør det let for enhver kasserer at administrere den ellers notorisk tunge post i en forening. Systemet sørger selv for at opkræve medlemmerne på mail, når en en ny sæson begynder, eller når et nyt medlem kommer til. I bestemmer selv priser, antal årlige træk, afdelinger, prøveperiode, indmeldingsgebyr, husstandsrabatter og så videre.

Næste gang det enkelte medlem benytter appen, dukker et udestående op på skærmen. På denne måde mindsker Holdsport besværet med at opkræve kontingenter, fordi medlemsbetaling, aktivitetstilmelding og holdkommunikation forenes på én og samme platform, som ikke blot ses som et irriterende betalingsmodul af medlemmerne, hver gang det er tid til at betale kontingent på ny.

Holdsport giver kasseren mulighed for at:

Medlems kontrol online
  • Se betalingsoverblik og restanceliste
  • Sende rykkere til alle ubetalte på én gang
  • Udelukke medlemmer med manglende betaling fra at deltage i aktiviteter
  • Fritage specifikke medlemmer fra betaling
  • Trække betalingslister ud i Excel

Ligesom resten af Holdsport er kontingentmodulet ikke forbundet med en fast abonnementspris. I stedet er der lagt et administrationshonorar over på hver medlemsbetaling på 3, 5, 9 eller 15 kr., så medlemmet direkte finansierer foreningens system til at håndtere medlemmer for jer. 

I er til gengæld fri for betalingsaftaler med kortudbydere, som Holdsport står for og er indregnet i adm. honoraret. For medlemmer betyder det, at man altid kan betale med alle former for korttyper og MobilePay (også Mobilepay Subscriptions), uanset om man betaler for medlemskab eller for tilmelding til en betalingsaktivitet såsom en afslutningsfest eller et stævne. Læs mere om priserne her.

Alle betalinger via systemet kan integreres til regnskabsprogrammet Billy, så de automatisk afstemmes i foreningens regnskab. Her kan i desuden købe jeg fri for den tunge kassererrolle og overlade den til Holdsport, der sørger for at afstemme jeres bilag.

Foreningshjemmesiden du ikke skal bekymre dig om

Ikke kun kassereren har det nemt med Holdsport. Faktisk kan i spare webmasteren væk ved at aktivere en gratis foreningshjemmeside gennem Holdsport, som synkroniserer oplysninger direkte fra appen og dermed sparer jeg for en masse tastearbejde.

På den måde vil der altid være aktiviteter i kalenderen, kontaktoplysninger på alle holds trænere og direkte tilmeldingsformularer, så nye medlemmer kan ansøge om medlemskab. Folk udefra vil opfatte lige præcis jeres forening som en forening, der er fuld af liv takket være en nem og vedligeholdsfri hjemmeside.

Medlemssystem til foreninger


Sådan kommer I i gang med vores medlemsadministration

Lyder Holdsport som noget for din forening, så er oprettelsen ganske gratis ved at klikke på "Opret profil" øverst på denne side, og vælge "Opret klub" til sidst i oprettelsesprocessen.

Vi står naturligvis klar til at guide dig/jer.  For at gøre overgangen til Holdsport så nem som overhovedet muligt, hjælper vi både med import af alle klubbens eksisterende medlemsdatabase, oprettelse af kontingenttræk og opsætning af hjemmeside. Stik imod hvad folk tror, så tager det ikke flere uger/måneder at komme i gang med nyt medlemssystem  - vi klarer det hele i løbet af samme dag. 

Så snart en samlet velkomstmail er sendt til alle medlemmer, er det blot op til dem at klikke på det medfølgende oprettelseslink og tilføje sine personlige oplysninger og voila, i er i gang på Holdsport!

Opret ny profil her


For mere info kontakt os på 53 70 20 22 og hør nærmere.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner