Player_slider

Medlemssystem til foreninger

At være foreningsansvarlig har i mange år været forbundet med overarbejde og lange weekender, fordi al håndtering af medlems- data og betaling mm. lægger på ledelsens skuldre. Sådan er det ikke med Holdsport. Et system til at håndtere medlemmer for administratorer med tilhørende gratis app for indtil videre mere end 500.000 trænere, medlemmer og forældre, som i praksis udfører arbejdet for dig.

Medlemssystem

Holdsport fungerer nemlig ved at være enhver træners uundværlige værktøj, fordi man er fri for at fylde sin telefonbog op med kontaktoplysninger på holdets medlemmer. Al koordination og kommunikation foregår i stedet via den gratis Holdsport-app, hvor medlemmer selv melder sig til aktiviteter. 

Træneren har altid styr på, hvor mange der kan være med til weekendens kamp, og skal man i kontakt med sit hold, er det blot at sende SMS, push-besked eller e-mail direkte fra Holdsport til alle holdets medlemmer og/eller forældre på én gang. 

Det er dog ikke kun de enkelte trænere, der har sit på det rene. Holdsport er udstyret med et statistikmodul, der selv lagrer fremmødestatistik for hvert enkelt medlem på baggrund af de aktiviteter, de melder sig på via appen. 

Når du så står og skal dokumentere aktivitetsstøtte til kommunen, kan du trække denne statistik ud som aldersgrupperet data. Og når foreningen skal indberette medlemstal til CFR hver januar, sørger systemet selv for at holde styr på, hvor mange medlemmer foreningen har og har haft registreret minimum 3 måneder i det forgangne år. 

Medlemssystem

Derfor er det med Holdsport heller ikke længere foreningens job at sikre, at medlemslisterne stemmer, mailadresser er korrekte og telefonnumrene er de rigtige. Medlemmerne har nemlig en naturlig interesse i altid at holde sine kontaktoplysninger opdaterede, så de kan få besked omkring, hvornår næste kamp eller træning finder sted. 

Det er netop dette, der gør Holdsport unikt i forhold til et basalt foreningssystem og er årsag til, at man altid kan trække korrekte medlemslister ud. Uanset om man er ungdomsformand, seniorafdelingskoordinator, kasserer mm. og om man skal bruge medlemsoverblikket fordelt på afdelinger, hold, aldersgrupper, fødselsdag eller noget helt andet. 

Holdkommunikation og medlemsopkrævning samme sted

Holdsports kontingentopkrævningssystem gør det let for enhver kasserer at administrere den ellers notorisk tunge post i en forening. Systemet sørger selv for at opkræve medlemmerne på mail, når en en ny sæson begynder, eller når et nyt medlem kommer til. I bestemmer selv priser, antal årlige træk, afdelinger, prøveperiode, indmeldingsgebyr, husstandsrabatter og så videre.

Medlemssystem
I appen står udeståender side om side med aktiviteter

Næste gang det enkelte medlem benytter appen, dukker et udestående op på skærmen. På denne måde mindsker Holdsport besværet med at opkræve kontingenter, fordi medlemsbetaling, aktivitetstilmelding og holdkommunikation forenes på én og samme platform, som ikke blot ses som et irriterende betalingsmodul af medlemmerne, hver gang det er tid til at betale kontingent på ny.

Holdsport giver kasseren mulighed for at:

  • Se betalingsoverblik og restanceliste
  • Sende rykkere til alle ubetalte på én gang
  • Udelukke medlemmer med manglende betaling fra at deltage i aktiviteter
  • Fritage specifikke medlemmer fra betaling
  • Trække betalingslister ud i Excel

Ligesom resten af Holdsport er kontingentmodulet ikke forbundet med en fast abonnementspris. I stedet er der lagt et administrationshonorar over på hver medlemsbetaling på 3, 5 eller 9 kr., så medlemmet direkte finansierer foreningens medlemssystem for jer. 

I er til gengæld fri for betalingsaftaler med kortudbydere, som Holdsport står for og er indregnet i adm. honoraret. For medlemmer betyder det, at man altid kan betale med alle former for korttyper og MobilePay, uanset om man betaler for medlemsskab eller for tilmelding til en betalingsaktivitet såsom en afslutningsfest eller et stævne. Læs mere om priserne her.

Alle betalinger via systemet kan integreres til regnskabsprogrammet Billy, så de automatisk afstemmes i foreningens regnskab. Her kan i desuden købe jeg fri for den tunge kassererrolle og overlade den til Holdsport, der sørger for at afstemme jeres bilag.

Foreningshjemmesiden du ikke skal bekymre dig om

Ikke kun kassereren har det nemt med Holdsport. Faktisk kan i spare webmasteren væk ved at aktivere en gratis foreningshjemmeside gennem Holdsport, som synkroniserer oplysninger direkte fra appen og dermed sparer jeg for en masse tastearbejde.

Skærmbillede 2019-01-24 kl. 12.12.29.png

På den måde vil der altid være aktiviteter i kalenderen, kontaktoplysninger på alle holds trænere og direkte tilmeldingsformularer, så nye medlemmer kan ansøge om medlemsskab. Folk udefra vil opfatte lige præcis jeres forening som en forening, der er fuld af liv takket være en nem og vedligeholdsfri hjemmeside.

Sådan kommer i i gang

Lyder Holdsport som noget for din forening, så er oprettelsen ganske gratis ved at klikke på "Opret profil" øverst på denne side, og vælge "Opret klub" til sidst i oprettelsesprocessen.

Vi står vi naturligvis klar til at guide dig/jer. For at gøre overgangen til Holdsport så nem som overhovedet muligt hjælper vi både med import af alle klubbens eksisterende medlemmer, oprettelse af kontingenttræk og opsætning af hjemmeside. Stik imod hvad folk tror, så tager det ikke flere uger/måneder at komme i gang med nyt medlemssystem - vi klarer det hele i løbet af samme dag. 

Så snart en samlet velkomstmail er sendt til alle medlemmer, er det blot op til dem at klikke på det medfølgende oprettelseslink og tilføje sine personlige oplysninger og voila, i er i gang på Holdsport!

For mere info kontakt os på 53 70 20 22 og hør nærmere.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 1.279.000 andre og opret dig hos Holdsport