Få jeres sejlbådsklub online

En motorbådsklub uden hjemmeside og en sejlbådsklub, man ikke kan betale kontingent hos online – Det begynder at høre fortiden til. Medlemmerne vil i dag have det så nemt som muligt og der er ingen vej uden om fordelene ved at få foreningen online og digitaliseret.

Onlinesystem til bådklubben

Holdsport er i sin tid udviklet til sportsforeninger, men er med tiden blevet så omfattende et system, at det i dag bruges til alle mulige forskellige typer af foreninger i Danmark. Systemet er som udgangspunkt gratis, med mulighed for opgradering til endnu flere funktioner -og flottere hjemmeside, til en fast lav månedlig pris.

Administrationssystemet kan bl.a. hjælpe jer med

system til sejlklub

Hjemmesiden er omdrejningspunktet for foreningen og det er her medlemmerne helst vil have opdateringer og informationer. Alt der indskrives af informationer og i kalenderen opdateres automatisk i App'en og på hjemmesiden, så medlemmerne kan vælge om de vil bruge en APP eller en hjemmeside. Der skal kun ændres ét sted for at opdatere begge steder. App'en har den fordel, at den virker, trods der ikke er internetadgang f.eks. ude på vandet. Den kan naturligvis først hente nye ændringer, når den fanger internet, men der er adgang til alt trods der ikke er Wi-Fi eller 4G /5 G.

Kontingentopkrævning

Det årlige kontingent pr. medlem kan betales direkte fra mobiltelefonen, når I sender det ud. Er der nogen som glemmer at betale, kan I sætte automatisk rykker op, så der automatisk sendes en rykker efter den korrekte dato. Der kan både betales med Mobilepay, visa og mastercard etc. Holdsport tager et gebyr pr. opkrævning, men står så til gengæld for alle indløsningsaftaler og betaler dem for jer.

Booking af klubhus – onlinesystem
Klubhuset vil i mange foreninger kunne lejes i weekender af medlemmerne, der bruger det til fødselsdage, sølvbryllup og familiesammenkomster, hvor der kræves god plads m.m.

Holdsports bookingsystem har mulighed for at vise en bookingkalender, så alle har adgang til at se hvornår det er lejet ud og dermed også mulighed for at booke langt ud i fremtiden og være sikker på, det ikke glemmes. Bookingsystemet kan også håndtere betalingerne for lejen pr. gang.

Der er mulighed for at lave forskellige pakkeløsninger, så klubhuset kan lejes sammen med f.eks. to serveringsdamer, eller f.eks. en menu fra en restaurant ved siden af.

Udlejning af kajpladser / bådplads

Ud over et bookingsystem, har holdsport også et system til at udleje andre ting f.eks. jeres ledige gæste kajpladser. Systemet til foreningsadministration er fleksibelt og kan bruges til at fra udlejning af kajakker til en fælles-trailer.

Kom i gang med Holdsport

For at komme i gang med Holdsport, skal du begynde med at oprette en profil til dig selv, bagefter får du adgang til systemet, hvor du så kan oprette jeres bådklub og  begynde at sende medlemsinvitationer ud, så alle medlemmer kan komme ind i systemet.

Opret profil


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner