Player_slider

Booking

Er banen ledig 19:00 i aften? Vi kender alle problemet, når der er usikkerhed om hvem der har booket sig ind på hallen eller banen. Derfor har Holdsport, efter stor efterspørgsel, udviklet en booking funktion. Systemet kan bruges til en hver klub eller forening der har en hvilken som helst form for ressource som medlemmerne vil kunne booke.

Som klubledelse vil man med booking fra Holdsport, slippe for bøvl og usikkerhed omkring hvem der har booket hvornår, og om vedkommende nu har fået betalt for sin booking. Klubben kan netop oprette sine ressource (f.eks. en badmintonbane eller en båd), og nemt lave en kalender for hvornår en ressource må bookes og af hvem den må bookes af.

Hvem må booke, og hvornår?

Systemet tillader at en bane måske bliver booket af en specifik gruppe medlemmer på et tidspunk på dagen, eller ugen, mens at banen må lejes af andre på et andet tidspunkt. Et eksempel kan være at en badminton bane der om formiddagen kun må udlejes af klubbens seniormedlemmer, mens at den fra middag og resten af dagen, kan lejes af samtlige medlemmer i klubben.

Med en struktur som vi kalder for prisplaner og prisgrupper er det nemt at lave en opstilling hvor man skaber en plan for hvem der må booke og hvornår. Klubben kan eksempelvis lave en prisplan der hedder "Formiddag", og her vælge at det udelukkende er de medlemmer på et hold med udelukkende seniormedlemmer der må booke denne. Ligeledes kan en prisplan oprettes med navnet "Aften", og her kan man så vælge at alle medlemmerne på seniorholdet fortsat kan booke til en pris på 30kr, mens alle andre medlemmer skal betale 50kr pr. booking. Så der er et hav af muligheder for hvordan dette kan virke, også i jeres klub.

Booking via telefon-app

Når tiden så er kommet til at en ressource skal bookes, kan det nemt gøres af et hvilken som helst medlem, der opfylder de kriterier som klubben har sagt for ressource-booking på det givne tidspunkt, eksempelvis alle der har betalt et specifikt kontingent, kan booke en tid om eftermiddagen.

Banebooking_app.PNG
Via Holdsport-app'en er det altid nemt for medlemmer at booke deres ønskede tid, så frem at denne er ledig

Med Holdsport-app'en kan medlemmer altid hurtigt booke en ledig tid, samt tilgå en oversigt over de bookinger de allerede måtte have foretaget sig. Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 1.280.000 andre og opret dig hos Holdsport