tina_helsinghoff.png

"Det er generelt rigtig nemt at tilpasse familie og sport med Holdsport"

Tina Helsinghoff
Forælder til Amalie på 12 år i Sunds GF

Hvor mange børn har du på Holdsport?

Min datter Amalie på 12 år har både spillet fodbold og håndbold i henholdsvis Sunds IF og Sunds GF. Hun har brugt Holdsport i ca. 3-4 sæsoner nu.

Hvad bruger du Holdsport til?

Jeg bruger Holdsport som forælderprofil til at administrere min datters til- og afmelding til aktiviteter på hendes hold. Jeg har overblik over aktiviteter såsom kampe og træning, og derudover kan vi internt på holdet aftale, hvilke forældre der står for kørsel til udekampe. Os forældre kan også tilmelde sig frivillige opgaver - det kunne f.eks. være at bage en kage, hvilket vi benytter meget. Jeg ved altid, hvornår vi skal møde op, og så har jeg synkroniseret holdets kalender med min egen, så jeg nemt kan se det hele på min smartphone, når jeg er på farten. Det er generelt rigtig nemt at tilpasse familie og sport med Holdsport.

Føler du, at det er nemmere at følge med i dit barns sport nu, end det var før I brugte Holdsport?

Det er meget nemmere at følge med i mit barns sport. Min datter har også selv mulighed for at se, hvornår hun har næste træning eller kamp, men som forælder er det bare meget nemmere at følge med nu. Førhen foregik kommunikationen med dumme sedler fra træneren, man skulle samle op fra en fyldt, våd sportstaske. Men med Holdsport har jeg det store overblik - både på kort og på lang sigt.

Hvad synes du om holdkommunikationen mht. push-notifikationer på mobilen?

Det er den helt store fordel ved Holdsport. Udover at tilmelde og afmelde min datter til aktiviteter på holdet med et enkelt klik, så er det rart som forælder at kunne se i systemet, hvor mange af de andre spillere, der kan komme den enkelte dag. Så man ved, at der er nok tilmeldinger til, at aktiviteten ikke aflyses. Derudover kan man aftale kørsel med de andre deltagende spilleres forældre. Det er også rigtig godt, at jeg får push-beskeder på telefonen, når nye aktiviteter oprettes i kalenderen, så jeg husker at få meldt min datter til. Selv hvis jeg skulle glemme at tilmelde hende, så bliver jeg mindet om det igen et par dage senere af en notifikation.

Vil du anbefale Holdspor til andre?

Jeg kan helt klart anbefale Holdsport. Det jeg gør tit. Mange hold i klubben bruger Facebook til at kommunikere mødetider osv., men jeg forsøger at udbrede Holdsport, for det fungerer super godt. Jeg har vist klubbens U14-pigeholdstræner systemet, og hun var meget positivt indstillet over for det. Forhåbentlig får de andre hold også øjnene op for det.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner