user_sample.png

"Holdsports kontingentsystem har lettet arbejdet for mig personligt"

Theis Ziedoy
Kasserer i BK Skjold

Har Holdsport gjort medlemsbetalingen lettere for jer?

Holdsports kontingentbetaling har gjort det meget lettere for os som klub at opkræve betaling for at spille i vores klub. Førhen brugte vi girokort, og det var meget besværligt at sende dem ud til hver enkelt spiller. Vi fik nogle gange op mod 100 girokort retur. Holdsports kontingentsystem betyder, at det har lettet arbejdet for mig personligt som kasserer, fordi systemet kan udstede kontingent til opkrævning til mange/alle medlemmer på én gang.

Hvad har Holdsport betydet for hele processen omkring kontingentbetaling?

Inden BK Skjold gik over til Holdsports kontingentbetaling, tog det meget længere tid i klubben at administrere. Dengang skulle man manuelt indlæse alle betalingsfilerne på klubbens spillere for at se, hvem der havde betalt, hvilket var besværligt og rodet. I dag viser Holdsport automatisk en let oversigt over de spillere, der har betalt, og dem der ikke har. 

Flere og flere af vores spillere tilmelder sig automatisk træk på betalingskort første gang, de betaler. Det gør det let for os at administrere efterfølgende, fordi vi ikke skal slås med at at inddrive fremtidige kontingenter. Jeg har dermed mere tid til overs, som jeg kan bruge på alt muligt andet - også selvom vi endda opkræver kontingent på månedsbasis til næsten 2000 medlemmer. Månedsbetaling er nemlig nemmere at overskue økonomisk for et medlem eller for en familie, og Holdsport kan håndtere dette.

Hvordan har reaktionen været fra jeres medlemmer omkring Holdsports kontingentbetaling?

Vores medlemmer/spillere over 60 år har haft nogle problemer med teknikken i starten, men alle andre spillere i alle andre aldre har været rigtig tilfredse med Holdsport som betalingssystem. Systemet gør det lettere for alle i klubben.

Har Holdsport levet op til dine forventninger?

Det lever op til vores forventninger. Vi kontakter endda Holdsport hver gang, vi mener, der kan laves noget om i systemet, så kontingentbetalingsprocessen kan blive bedre. Og hver gang er kundeservice hurtig til at svare tilbage enten samme dag eller dagen efter. Vi føler, vi bliver hørt, og at vi faktisk har været med til at udvikle kontingentsystemet med vores feedback, fordi vi har været en del af Holdsport i mange år.

Vil du anbefale Holdsport til andre?

Vi vil gerne anbefale Holdsport som kontingentbetalingssystem, fordi det er nemt at opkræve medlemsbetalingen på mail fra vores spillere. Vi er en stor klub med mange hold, og vi kan med det samme se, hvem der betaler, fordi man automatisk har mulighed for at spærre de enkelte medlemmer, der ikke har betalt kontingent til tiden. Disse spillere vil stadig være en del af holdet/klubben, men de vil ikke kunne se eller tilmelde sig aktiviteter, før de får ordnet betalingen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner