farooq_rashid.png

"Ingen andre kan matche hverken Holdsports pris eller kvalitet"

Farooq Rashid
Træner i Copenhagen City Taekwondo Klub

Har Holdsport hjulpet til at lette din arbejdsgang i det daglige?

For mig som træner er det daglige arbejde blevet meget lettere, efter vi indførte Holdsport i klubben. Det er blevet meget nemmere at planlægge begivenheder og styre kommunikationen af dem til medlemmerne. Derudover giver appen os det fulde overblik over vores medlemmer. Jeg bruger faktisk Holdsport til alt.

Har du personligt mere fritid til rådighed, efter I begyndte at bruge Holdsport?

Jeg sparer rigtig meget tid hver uge ved at benytte Holdsport. Vi er en eliteklub, der deltager til EM og VM i Taekwondo. Derfor er struktur nødvendigt, og uden Holdsport var det ikke muligt for os. Førhen brugte jeg Excel, men det var meget besværligt at administrere, når man var nødt til at fokusere på et medlem ad gangen. Holdsport samler dem alle sammen i én holdliste.

I hvor stort omfang bruger du Holdsport?

Jeg bruger hele systemet. Når først man lige vænner sig til det, så kører det, og det opfylder klart mine behov.

Er det svært/nemt at bruge Holdsport rent teknisk? 

Det er ikke svært at bruge Holdsport. I klubben har vi har brugt Holdsport i flere år, og funktionerne fungerer rigtig fint. Med tiden er især appen blevet bedre og nemmere at bruge, og så er den også blevet pæn at se på.

Hvordan vurderer du Holdsports kundeservice?

Kundeservice er altid parat til at hjælpe. Jeg har aldrig oplevet noget bøvl med supporten, og de er altid klar til at løse mine/vores problemer enten samme dag eller dagen efter.

Kan du som træner fremhæve en funktion som værende den mest betydningsfulde for dig?

Jeg vil helt klart fremhæve oversigten over aktiviteter i kalenderen. Og så er det et stort plus, at man også kan se, hvilke medlemmer der er på ferie. På den måde figurerer de ikke på listen over medlemmer, der kan deltage i aktiviteter i den periode, de er ude at rejse.

Har Holdsport levet op til dine forventninger?

Holdsport lever fuldt ud op til mine forventninger. Vi satte os ned for 4 år siden og lavede en research omkring, hvilke systemer vi i Copenhagen City Taekwondo Klub skulle vælge til at administrere aktiviteter osv. Valget faldt på Holdsport, og vi har brugt det lige siden. Det skyldes, at ingen andre kan matche hverken prisen eller kvaliteten.

Vil du anbefale Holdsport til andre?

Det gør jeg faktisk hele tiden. Jeg har lige været med til at anbefale Holdsport til en klub i området. Overordnet set har jeg været meget tilfreds med Holdsport, fordi det gør mit arbejde som træner meget lettere.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner