Katrine_Hviid.png

"Holdsport er nemt at administrere og meget brugervenligt"

Katrine Hviid
Klubadministrator i Team Århus Floorball

Hvad fik jer til at vælge Holdsport? Og hvilke udfordringer havde I inden valget?

Vi kiggede først på en anden tjeneste til administration, men deres system var ikke brugervenligt nok. Vi endte med at vælge Holdsport, og vi var primært på jagt efter et system, der kunne styre kalender og holde et overblik over vores medlemmer. Sidenhen er vi blevet positivt overrasket over specielt kørselsfunktionen, der gør, at vi kan koordinere, hvem der kører med hvem til udekampe. Vi er også blevet glade for, at man kan betale kontingent gennem Holdsport. Det er noget, vores kasserer er meget glad for, fordi det sparer tid.

Hvilke betænkeligheder havde I ved at "konvertere" til Holdsport?

For os var førsteprioriteten, at klubmodulet skulle være nemt og overskueligt at bruge. Klubbens næstformand havde undersøgt markedet, og i Holdsport har vi fundet et system, der lever op til vores krav. Vi har ikke fortrudt vores valg på noget tidspunkt.

Hvordan var reaktionen hos henholdsvis trænere og spillere, da I første gang oprettede jer på Holdsport?

Reaktionen fra vores medlemmer var god. For mange af de spillere, der var en del af klubben, før vi fik Holdsport, var det en udfordring i starten, fordi vi havde været vant til at styre administration og koordination på en anden måde i et andet system. Men det system var håbløst, og det gik hurtigt med at lære Holdsport at kende. Og de nye spillere har meget nemt ved Holdsport-systemet, fordi de ikke har været vant til andet. Appen er hurtig at downloade, og så er man i gang. De har også meget nemt ved at se og forstå, at hvis der er for få tilmeldinger til træning, så behøver man ikke møde op. Holdsport er meget let at sætte sig ind i.

Har Holdsport levet op til jeres forventninger?

Det synes vi bestemt, det har. Det er også et stort plus, at Holdsport giver os et overskueligt overblik over vores medlemmer listet efter fødselsdato. På den måde har vi nemt ved at indberette spillelister til kommunen i stedet for manuelt at indtaste data på hver enkelt medlem i klubben. Det sparer os - og især mig - for en masse tid.

Vil du anbefale Holdsport til andre?

Som administrator kan jeg kun anbefale Holdsport, og det har jeg faktisk allerede gjort til nogle møder. Nogle af de andre klubmoduler på markedet er svære at danse med, men Holdsport er nemt at administrere og meget brugervenligt. Det tager ikke flere timer at sætte sig ind, og vi kender mange, der er glade for Holdsport.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner