Player_slider

Artikler

Tag vagtplanen med i lommen - Ny app

Mange tror fejlagtigt, at Holdsport kun kan bruges i forbindelse med sport. Sådan er det dog langt fra. På Holdsport har vi nemlig udviklet platformen appvagt.dk, der fungerer som en specialudgave af Holdsport målrettet alle frivillige i en forening, der har behov for at organisere vagter internt i en organisation. Platformen kan bruges fuldt ud som en erstatning for det nu lukkede NemVagt, og Skanderborg Festival er allerede sprunget på vognen og har integreret systemet blandt alle deres frivillige medlemmer til dette års SmukFest.

Vagtplan nemvagt
Eksempel på vagter, man kan tilmelde sig via appen.

Dette onlineværktøj sikrer vagtfordeleren en komplet medlemsoversigt bestående af kontaktoplysninger og udførlig statistisk på, hvilke vagter det enkelte medlem har deltaget i. Hvert medlem har via Holdsport-appen mulighed for at tilvælge frie vagter i kalenderen. Vagtfordeleren kan angive værdien af hver vagt og dermed rangere forskellige vagttyper i point, hvorefter det så er op til det enkelte medlem at vælge forskellige vagter og dermed opnå nok point samlet set. Appen kan downloades til både iPhone og Android.

Systemet sørger selv for at påminde hvert medlem 1 time forud for hver vagt på SMS, så man via sin smartphone altid holdes opdateret på, hvornår man skal møde ind. Også selvom man er på farten.

For mere info om oprettelse og abonnement, kontakt os på frank@holdsport.dk.

Populære artikler
fodbolde Fodbolde | Køb dine fodbolde hos UnitedSport.dk

Den nye Champions League Adidas fodbold er helt fantastisk. Der er fantastisk grib og kontrol i den nye bold. …

Skærmbillede 2018-08-08 kl. 11.58.29.png Euro-Sportring organiserer jeres internationale sportsstævne
Landsholdsspillere bliver ikke født sidst på året

Fysikken spænder ben for store talenter født i sidste kvartal i fodbolddanmark. 

Gør som 703000 andre og opret dig hos Holdsport