Hav udstyret i orden til din sport

indhold.svg

Sport og udstyr går tit hånd i hånd. Nogle sportsgrene kræver mere tøj og udstyr end andre, men fælles er, at det ofte bliver lidt sjovere, hvis du har udstyret i orden. Det giver en god følelse, og det kan også give noget godt til sporten. Hvis du for eksempel spiller badminton, er det vigtigt med en ordentlig ketcher, du kan spille med. Til håndbold og fodbold skal skoene og tøjet være i orden, og bolden skal være til at spille med. Hvis du mangler noget udstyr til den sport, du dyrker, så find det hos Campen auktioner

Bliv bedre med det rette udstyr

Alle former for udstyr er selvfølgelig ikke altid nødvendigt til en sportsgren, men det kan også være med til at gøre dig til en endnu bedre sportsudøver, end du er i forvejen. Det kan for eksempel være udstyr, som du kan bruge til hjemmetræning, så du kan træne mere, end bare det du gør med dit hold nogle gange om ugen. Det er meget afhængig af, hvilken sport du dyrker, om du kan få udstyr, som kan bruges til at træne derhjemme med, og som derfor kan gøre dig endnu bedre. For det meste er det dog muligt. Udstyr kan også bare være vægte til styrketræning, så du kan holde formen ved lige hver dag og i ferierne, hvor holdet ikke mødes til træning som sædvanligt. 

Skærmbillede 2019-12-19 kl. 10.14.03.png

Spar penge på dit udstyr

Udstyr til sportsgrene kan sommetider være en dyr fornøjelse, og det er derfor heller ikke noget, du bare lige køber, hvis det er en stor ting. Der bliver dog solgt meget udstyr brugt, og ved at købe det kan du ende med at spare mange penge sammenlignet med, hvis du skulle købe det hele fra nyt af. Det fejler ikke noget bare fordi, at det er brugt, men det er derimod billigere. Hvis det betyder, at du kan få det udstyr, du drømmer om, er det vel lige meget, om det er brugt af nogle andre før dig. Du kan blandt andet købe brugt udstyr til netop din sportsgren på en online auktion, hvor det foregår ganske nemt, når du skal foretage et køb. 

Udstyr til hele holdet

Udstyr behøver ikke kun være til hjemmetræning eller til dig selv. Det kan også være til hele dit hold. Hvis I virkelig mangler noget til jeres fælles træninger, kan I eventuelt gå sammen og købe det i fællesskab som et hold. Ved at gøre det, er I mange, som kan få glæde af det udstyr, som du måske ellers bare ville have brugt for dig selv. Det kan være, at det kan blive en ny og stor del af træningen som et hold, hvor I alle kan blive bedre, og ikke kun den enkelte person. Det er det, en holdsport handler om. At alle hjælper til og gør deres for, at alle på holdet kan udløse deres fulde potentiale. Det kan du og dit hold sørge for ved at købe brugt udstyr, som er til gavn for hele holdet. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner