Player_slider

Artikler

Skal dit hold til udlandet?

Er du træner eller udøvende i en ambitiøs sportsklub, er det ikke uset, at holdet tager til turneringer i udlandet. Hvis dette er en situation, som du står overfor, er det klart, at der er en del ting, som du må holde styr på. Dette gælder blandet andet mødesteder og økonomi.

Planlæg i god i forvejen

Hvis mange mennesker skal rejse sammen, er det en rigtig god idé at planlægge turen i god tid i forvejen. Er du ude mange måneder før, kan det blandt andet betyde, at I kan få fat i nogle billigere flybilletter.

Desuden kræver overnatning for mange personer, at der stilles mange senge til rådighed. Derfor bliver I nødt til at være sikre på, at der er plads nok på det hotel eller vandrehjem, som I lejer jer ind på. 

De økonomiske forhold

Alt efter hvilken slags klub I går i, kan der være stor forskel på, hvor meget af turen folk selv skal betale. Uanset hvordan forholdene ser ud for dit hold, kan det være en god idé at forberede gruppen på, hvad de kan forvente sig. 

Når det gælder rejser til udlandet, kan det være rigtig smart med en valutaomregner som denne. På den måde kan man nemlig omregne fra den fremmede valuta til danske kroner. Dette kan give et bedre indblik i hvor mange penge, man egentlig er ved at lægge på bordet. 

En plan for afrejsedagen

Når mange folk skal samles ét sted, er det en god idé fra starten af at melde ud, hvor og hvornår man skal mødes. Skal I for eksempel med fly eller bus, kan det godt betale sig at mødes i god tid i forvejen, så alle kan nå at dukke op. 

Hvis man er en stor gruppe, må der ligeledes beregnes ekstra tid til mad- og toiletpauser på vejen. Ofte vil man nemlig komme til at danne en kø, og disse kan være svære at slippe hurtigt igennem. 

God holdånd

En rejse med ens hold er ikke noget, der sker hver dag, og derfor må man selvfølgelig gøre noget specielt ud af turen. Det kan for eksempel være, at I har lyst til at gå i matchende trøjer, eller at I finder på at tage billederne på en bestemt måde hver dag.

Under alle omstændigheder kan det være sjovt at lave noget fælles, som kendetegner turen. Dette kan nemlig ende med at blive et rigtig godt minde. 

Populære artikler
image001 (1).jpg Gode behandlingsformer til smerter i krop og sind
thomas-serer-r-xKieMqL34-unsplash (1).jpg Sådan bliver du en bedre fodboldspiller
Skærmbillede 2019-12-19 kl. 10.14.03.png Hav udstyret i orden til din sport

Gå aldrig ned på udstyr.  Den regel gælder især i sportsverdenen, hvor det hele bliver sjovere og bedre, hvis …

Gør som 934000 andre og opret dig hos Holdsport