Tre gode råd til varmeløsninger i hjemmet

indhold.svg

Der findes mange former for varmeløsninger til dit hjem. Rigtig mange mennesker har ikke overblik over de mange forskellige varmeløsninger, der findes på markedet, og overtager derfor også ofte bare den varmeløsning, der er i et hus eller lejlighed ved køb. Derfor er der også mange mennesker der ikke er klar over, at der kan være mange penge at spare, og der også tilmed findes løsninger, der passer meget bedre til deres type af hjem, og derfor kan varme bedre op eller køle bedre ned alt efter behov. Derfor kommer her nogle gode råd til, hvordan du kan du bedre kan orientere dig på markedet og finde frem til den bedste løsning for dig. 

Benyt varmepumpe som varmekilde i dit hjem

Der findes som sagt mange forskellige varmeløsning, som kan benyttes i Danmark. En af de løsninger er en varmepumpe. Varmepumper er mest kendt i forbindelse med opvarmning og nedkøling i forbindelse med sommerhuse, og har i mange år været udskældt i forbindelse med helårshjem. Dette skyldes, at varmepumper før i tiden ikke var i stand til at varme ordentligt op, og derfor ikke blev set som ideelle til brug i hjemmet. Men dette har over de seneste år ændret sig gevaldigt. Dette skyldes, at markedet er blevet revolutioneret i den forstand, at der er blevet udviklet varmepumper, som er meget kraftigere, og som derfor er helt ideelle til helårsbrug. Find din næste varmepumpe hos Dansk Varme Service og find ud af, hvor mange penge du kan spare på at installere en varmepumpe i hjemmet og dermed skifte din gamle varmekilde ud med en meget grønnere og absolut billigere løsning i længden. 

Skærmbillede 2020-01-31 kl. 10.04.49.png

Find den varmekilde, der passer bedst til dig

Udover varmepumpen som er et godt alternativ til de mere forældede former for varmekilder, der findes, er der også rigtig mange andre måder at opvarme sit hjem på. Der findes blandt andet forskellige former for fyr, som også kan fungere som varmekilde i hjemmet. Herunder kan blandt andet findes pille og oliefyr. Oliefyret har længe været en udskældt varmekilde, da det ikke er CO2 neutral løsning. Men dette markedet er også blevet udviklet over årene, og i dag kan de nye oliefyr bearbejde olie meget bedre og dermed benytte meget mindre energi end de gamle oliefyr. Dog er et oliefyr stadig ikke en helt CO2 neutral løsning. Vælger man derimod et pillefyr eller pilleanlæg, som det også kaldes, kan man få en meget grøn løsning. Og så er der mange penge at spare med denne løsning til opvarmning af hjemmet. 

Udnyt solens energi

Det sidste råd handler om at udnytte den energi, som alligevel altid er omkring os. Ved at få installeret et solvarmeanlæg kan man nemlig udnytte solens stråler til at få opvarmet både sit vand til brug i hjemmet men også til opvarmning af huset. Solenergi er en af de grønneste løsninger man kan vælge, og så kan der spares rigtig mange penge på energi hver måned. Så er det den grønne løsning, som du efterspørger, så er solvarmeanlæg et de bedste valg. Læs også om solceller her

Er du stadig i tvivl om dit valg af varmekilde, kan du følge dette link og blive endnu klogere på dine muligheder.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner