Player_slider

Artikler

Tre gode råd til at genopfriske klublokalet

De fleste klublokaler til lokale sportshold er skabt for flere år siden. Det er lokaler, hvor mange generationer af fodboldhold, håndboldhold og badmintonhold har sat deres spor, og der er noget historisk ved denne type af lokaler. Derfor er det også vigtigt at bevare dem så godt som muligt, så kommende generationer af sportshold kan få samme glæde ved dem. Det kan være et stort arbejde at renovere lokaler af denne størrelse, men dette betyder ikke, at det er umuligt. I denne artikel får du fem gode råd til, hvordan du kan genopfriske jeres klublokaler, så du og holdet kan have de bedste forudsætninger for at mødes og hygge om sporten og hinanden. Du kan for eksempel, hvis i skal spare pengene på kistebunden, benytte jer af møbler af genbrugstræ. Dette giver et personligt præg i lokalet, mens det sparer jer for at købe helt nye møbler. 

Giv ny maling

Et af de første og bedste ting, som i kan gøre for at genopfriske jeres klublokaler er at male væggene. Når så mange mennesker mødes, så tager sit at holde væggene i frisk og ordentlig stand, og derfor kan det være en god ide at male alle væggene i en flot og neutral farve, så der er overskud på væggene til at hænge pokaler, medaljer og billeder op af holdene. Når i maler, så husk at dække alt ordentligt af inden, da det ellers kan komme til at ødelægge eventuelle gulve og tæpper. Husk også, at maling tager tid om at tørre, så derfor skal der være sat ordentligt med tid af til at gennemføre projektet. 

Nye møbler

Når man er så mange mennesker samlet på et sted, så vil det slide på møblerne. Her kan det være en god ide at prioritere, da det hurtigt kan løbe op, hvis man vælger at udskifte alle møblerne i lokalet. Husk derfor at tale om sammen, om hvad der er mest trængende til en udskiftning, og hvad der egentlig godt kan vente lidt endnu. Er der råd til det hele, så kan det være en god ide at sørge for, at alle kan sidde ned på en almindelig stol, og at der er et stort sofaarrangement, så man kan sidde flere mennesker og hygge sig. Huskereglen er altså inden man køber nye møbler til klublokalet, at det skal være til så mange som muligt, og at det skal kunne danne rammerne for holdmøder, sejrsfejringer og mange andre ting. 

Sæt hylder op

Når man kommer ind i et lokalt klublokale, så er det vigtigt, at man kan se alle trofæer og medaljer, som klubben har vundet og taget med sig hjem. Det er nemlig denne type, som imponerer sponsorer, og som sørger for at holde holdånden ved ilden, når man sidder i lokalet, og man ikke er på banen. Det er derfor vigtigt at sørge for, at der er hylder nok til formålet. Dette kan man eventuelt få den lokale snedker til at lave, så hylderne er special lavet til formålet.

Populære artikler
DSC04721.jpg For meget træning kan ødelægge store talenters karriere

Overbelastningsskader hos unge atleter kan føre til livsvarige smerter. 

Skærmbillede 2020-03-20 kl. 14.22.00.png Tre råd til at holde formen ved lige trods skader

Hvordan holder du formen ved lige, når endelig du er kommet i god form? Få svaret her.

arsenal trøje Arsenal trøje | Find din Arsenal trøje hos UnitedSport.dk

Har du set den nye Arsenal trøje? Her finder du en billig Arsenal shop. Læs anmeldelsen af den nye Arsenal fod…

Gør som 998000 andre og opret dig hos Holdsport