Få mere ud af din træning med den rette søvn

indhold.svg

Vil du være sikker på, at du får det maksimale ud af din træning? I så fald handler det ikke blot om at spise og drikke rigtigt før træning. Det handler om at sove godt og nok. Desværre har de fleste kun fokus på kosten, men det er ganske enkelt ikke nok.

Hvis du skal være helt sikker på at få det maksimale ud af din træning, uanset om det er styrke-, fodbold- eller badmintontræning, er søvnen vigtig. Mange danskere får dog hverken god eller nok nattesøvn, hvilket har indflydelse på hele deres dagligdag.

Føler du ikke, at du får en god nattesøvn, kan der være flere årsager til dette. Det handler derfor om at finde ud af, hvad der ligger til grund for, at du ikke sover godt om natten, så du hver morgen kan vågne og være både frisk og veludhvilet.

Der er forskel på, hvor let folk finder ud af dette, da det for nogen blot er et spørgsmål om at droppe koffein efter kl. 14, mens det for andre kræver, at man forsøger sig for lidt mere. At du skal ud og investere i en rigtig lækker kontinentalseng, kan bestemt heller ikke afvises.

Søvn er vigtigt for alle typer træning

Det er ikke blot i forbindelse med styrke- eller konditionstræning, at søvn er vigtigt. Det er gældende i forbindelse med alle former for træning. Hvis du spiller fodbold, tennis e.l., er det også vigtigt for din træning, at du får den søvn, du skal have.

Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du ikke undervurderer vigtigheden af det. Desværre er der mange, der ikke mener, at det er noget, der har betydning. Faktum er dog, at det har stor betydning for alle former for træning, hvis man vil være sikker på at få det optimale ud af den.

Af denne grund er det selvfølgelig også vigtigt, at du handler hurtigt, hvis du ikke sover optimalt om natten. Det samme er gældende, hvis du ikke sover nok om natten. Sidstnævnte er dog en kende lettere at gøre noget ved, da det blot handler om at gå bedre tid i seng.

Føler du derimod, at du ikke får en god nok søvn, selvom du sover et tilstrækkeligt antal timer pr. nat? I så fald kan der være flere årsager til det. Som regel skyldes det dog, at du ikke sover ordentligt i din nuværende seng, hvorfor du bør overveje, om ikke det er tid til at anskaffe sig en ny.

Skærmbillede 2021-03-08 kl. 09.13.46.png

Er det tid til at købe  en ny god kontinentalseng?

Har du besluttet dig for, at det er på tide, at du køber en ny og god kontinentalseng? Hvis ja, så er det vigtigt, at du tager dig tid til at sikre, at du får køb den bedste kontinentalseng for dit vedkommende. Det vil sige, at du ikke blot skal vælge en vilkårlig kontinentalseng, der eksempelvis klarer sig godt i en test af kontinentalsenge.

Den kontinentalseng der er bedst i test er ikek nødvendigvis den seng der er bedst til dig. Du kan have andre behov og krav til din nye kontinentalseng. Derfor er det vigtigt, at du inden du køber din nye kontinentalseng, sætter dig ind i hvordan du vælger den bedste kontinentalseng for lige præcis dig. 

Er du i tvivl om, hvor du skal starte med at lede, kan du med fordel aflægge Søvneksperterne.dk et lille visit. Her kan du ikke blot finde et stort udvalg af senge, men kan også finde relevant rådgivning om, hvordan du skal bære dig ad med at finde den helt rette og bedste kontinentalseng for netop dig.

Du skal derimod finde ud af, hvad du har af krav og præferencer til din kontinentalseng. Ud fra disse skal du forsøge at finde en model, der stemmer overens med alle eller de vigtigste af dem. Heldigvis har udvalget en størrelse, der medfører, at det har noget at byde på for alle og enhver.

6. marts 2021

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner