Sådan kommer du i form igen efter juleferien

indhold.svg

Du skal snart til opstart i fodboldklubben igen, og din form er mildest talt elendig. Julemaden, snapsene og nogle uger uden andet end hvilepuls har sat sig. Hvordan bliver du nogensinde klar til sæsonstart igen? I denne artikel kan du finde tre simple tips til, hvordan du igen kan komme til at stå skarpt og sikre dig din plads på holdet, inden turneringen bliver skudt i gang. 

Kombinér løbeturen med boldspil

En af de grunde til at du måske ikke har dyrket særlig meget motion i juleferien, kan være fordi, at du ikke bryder dig om at løbe. Måske er det kedeligt, og det er ofte heller ikke særlig socialt. Det kan du dog hurtigt lave om på. 

Saml en eller flere gode venner og spørg, om de har lyst til at løbe en tur med dig. Har kan det måske blive mere attraktivt, hvis I aftaler, at I efterfølgende spiller noget fodbold. På den måde kommer du både i form, men på samme tid får du også rørt en fodbold igen og får dit “touch” tilbage på bolden. 

Hvis du har brug for den sidste motivation til at selvtræne, kan du klikke ind på Kickmyball.dk. Her kan du designe din helt egen fodbold – og på den måde personliggøre din træning.

Skærmbillede 2020-01-17 kl. 14.13.58.png

Alternative former for sportsgrene

Fodbold, håndbold, fitness… Disse sportsgrene er måske de mest typiske at dyrke i Danmark. Og måske er de også blevet kedelige for dig at dyrke. Går du eksempelvis til fodbold et par gange om ugen, kan det være, at du har brug for at dyrke en anden sportsgren, mens du forsøger at spille dig i form til fodbold-forårssæsonen. På den måde kan du også bevare motivationen for din sportsgren ved ikke at “mætte” dig selv alt for hurtigt.

En af de mest trendende sportsgrene i Danmark er padel tennis. Sportsgrenen er et mix af squash og tennis, og det kræver typisk fire personer at spille. Der bliver åbnet flere og flere padel-baner rundt i det danske land, hvorfor der med stor sandsynlighed også er blevet opsat en tæt på dit hjem. 

Saml derfor nogle gode kammerater og tag ud og prøv kræfter med denne nye sportsgren. Det er social sports, der giver sved på panden og smil på læberne.

Af andre alternative sportsgrene kan også nævnes eksempelvis svømning, som er godt til formen og er enormt skadesforebyggende. 

Sæt dig nogle mål

Det kan være nemmere og mere motiverende at træne, hvis du sætter dig nogle mål for, hvor du vil nå hen. Det kan eksempelvis være, at du vil kunne løbe tre kilometer på under 15 minutter inden for 14 dage, eller at du vil kunne bænke 60 kilo á 12 gentagelser inden for en måned. 

Der kan være mange forskellige mål at sætte, og nogle gange kan det være en god idé at sætte disse mål sammen med en god ven. På den måde kan i holde hinanden i ilden og sørge for, at ingen af jer giver op, når I slider allermest.

Det er en rigtig god og effektiv måde at komme tilbage i form på.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner