Tre personlige gaver til manden med sport på hjernen

indhold.svg

Mænd siges, at være primitive og det er nemt at gøre dem glade. Dog står man ofte i en situation, hvor man ikke ved hvad man skal give manden, som har alt. Vi er heldigivis i sådan en situation, hvor langt de fleste mennesker, mænd og kvinder, bare køber det, som de går og mangler. Det er dejligt med sådan en sprudlende økonomi, men det gør det svært at købe gaver til hinanden. Derfor er personlige gaver begyndt, at blive mere og mere populært. Men hvad skal man vælge? Hvad er en personlig gave? Nedenfor vil du kunne finde tre eksempler på den personlige gave til manden, som elsker sport og aktivitet 

En sjov plakat kan altid bringe et smil frem

Der er en grund til at ‘far-humor’ eksisterer. Mænd, af alle afstøbninger, elsker sproglige finurligheder og andre mærkelige ordspil, som kan få dem til at grynte af grin. Derfor kan du med fordel lede efter en sjov og personlig plakat. Dette er blevet en af de mest populære personlige gave til ham, da udover at plakaten er stilfuld og giver liv til hjemmet, får ham til at grine hver gang, han kigger på den. Samtidig bliver en personlig og sjov plakat ofte et samtale emne til arrangementer i hjemmet. Han vil elske, at kunne stå og nikke genkende foran den samme med gutterne, og de sammen kunne grynte over ‘far-humoren’. 

Oplevelser kan ikke byttes

Det er umuligt ikke, at sætte pris på en oplevelsestur. En af grundene til dette, er at de sjældent kan byttes. Men oplevelser er også med til at skabe minder, og mænd sætter stort pris på, at have nogle gode historier og anekdoter, som de kan fortælle videre. Minder og oplevelser er nemlig, det som man tænker tilbage på, når man bliver gammel og knæene er begyndt at vakle. 

Men hvilken oplevelse passer til manden, som er aktiv og sporty? Der findes mange små oplevelsesbokse, som giver mulighed for, at man kan komme ud og køre gokart eller spiller lasertag. Man kan også invitere ham ud til en god fodbold- eller håndboldkamp med hans yndlingshold. Gå sammen med nogle af jeres næreste venner eller kollegaer og saml et mindre hold, som fælles kan tage på stadion. Dette er med til at give fællesminder og relationer. 

Et klippekort til drengeaftener

Nogle gange, har man brug for at tænke ud af boksen. Specielt, hvis man har med en kæreste at gøre. En af de ting, som er nemme og sjove, at give er hjemmelavede klippekort. For det første, er det billigt. For det andet, så er det muligt at finde på klippekort til hvad som helst. 

En af de oplagte og nemme klippekort, at give din kæreste, er til drengeaftener. Dette kan være alt, lige fra en fodboldaften med øl og lækker mad til en bytur med drengene. Giv ham nogle aftener, som bare er hans og hvor han gå og hygge sig med gutterne.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner