Overvejer dig og din familie at investere i en andelsbolig?

indhold.svg

De fleste familier i dagens Danmark er af økonomiske årsager tvunget til at tage et lån i banken, når de skal købe en ny bolig - hvad enten det er en andelsbolig eller en ejerbolig. Når man tager et lån, vil den indkomst, man har være med til at pejle lånet i den ene eller den anden retning. Altså jo større og mere stabil indkomst I som familie har, jo flere penge vil I kunne låne. Dog kan det være svært at vide, hvor man får det bedste lån henne. Der er tonsvis af eksperter på området, men som almindelig forbruger kan det være svært at vide hvilke eksperter og hvilken bank, der giver det bedste lån. Er det lige netop dig og din familie, der overvejer at investere i en ny bolig? Så læs med her, og få et par gode råd til, hvorfor I skal overveje at investere i en andelsbolig, og hvad den nemmeste vej til billig andelsboliglån er. 

Hvorfor vælge en andelsbolig?

Der er flere grunde til at vælge en andelsbolig som din næste investering. Når man køber en andelsbolig, køber man blot en andel i en andelsboligforenings ejendom. Dette vil sige, at man ikke ejer boligen, men man er andelshaver af den. Det giver dig og din familie brugsret til en bestemt bolig med nogle månedlige afgifter. Når man køber en andel, skal man ikke betale ejendomsværdiskat, og det gør, at andelsboligen er billigere end en ejerbolig af samme værdi, hvilket er et plus, hvis boligskiftet har en økonomisk begrænsning. Hvis I yderligere tilfører forbedringer til denne andelsbolig, vil den stige i værdi, hvilket er en fordel, hvis man senere hen vil sælge den igen. Der er altså flere fordele ved at investere i en andelsbolig, hvis man ikke ønsker at investere i en ejerbolig. 

Hvordan får man det rette andelsboliglån?

Når man vælger at investere i en andelsbolig, er det som regel nødvendigt at tage et lån i banken, men det er muligt at tage et billigt andelsboliglån. Det kan dog være besværligt at finde den billigste løsning. Man kan risikere at blive snydt, hvis man ikke er opmærksom på, hvor man kan få det bedste lån henne. Findbank.dk gør det nemt for dig at sammenligne de forskellige bankers tilbud på andelsboliglån, så man kan sikre sig at få et godt lån. Deres guide anbefaler, at man ikke betaler mere end 3 % i rente, og af samme årsag ligger deres anbefalede lån ikke over denne grænse. Findbank.dk hjælper dig og din familie med at finde vejen til et billigt andelsboliglån, hvor det er i højsædet at få en lav rente, så I i sidste ende får en lavere husleje. Deres guide omkring andelsboliglån kan hjælpe Jer til at spare penge årligt, og dermed give dig og din familie den oplagte mulighed for at få overblik over økonomien, når I vælger at investere i en andelsbolig.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner