Player_slider

Artikler

Holdsport i USA?

Er du interesseret i holdsport? Har du lyst til en anderledes ferie, hvor du og din familie kan køre rundt og se de største klubber spille baseball, amerikansk fodbold og basketball? Det bliver muligt gennem billeje, hvor du kan få friheden til at holde præcis den ferie, du allerhelst vil holde.


Yankees eller Super Bowl

Der er ingen tvivl om, at det er noget særligt at se de store amerikanske sportsgrene som baseball og amerikansk fodbold på et stadion i USA. Gennem dette site og billeje kan du få mulighed for at tage på tur i det amerikanske og se en NFL-kamp eller en stor baseball-kamp i Major League. Du kan se New York Yankees tæske Bostons Red Sox – eller omvendt. Det er værd at tage til USA omkring Super Bowl Sunday, så du kan opleve det største sportsevent i USA direkte. Der er cirka en milliard mennesker, som ser med, når den største kamp i amerikansk fodbold spilles hvert år i februar.

Uanset hvornår på året (football-sæsonen er fra september til februar, mens baseball er fra april til november), du tager ind for at se en kamp på et amerikansk stadion, vil du opleve en stemning, du ikke finder tilsvarende til kampe i amerikansk fodbold, baseball eller basket andre steder i verdenen. 

Nogle af verdenens største stadions

Ud af de ti største stadions i verdenen, ligger de otte i USA. Det er i stater lige fra Michigan til Pennsylvania, Tennessee og Texas. På stadionet i Michigan har man en kapacitet på cirka 107.600 mennesker, mens Bryan-Dennet stadionet i Texas kan rumme op til 101.820 personer. Begge stadions har amerikansk fodbold som deres hovedfokus, og mens stadions til amerikansk fodbold er enormt store, kan baseball-stadions også være store i staterne. De største baseball-stadioner har en kapacitet på cirka 50.000 siddepladser til en kamp, og det er klart, at så mange mennesker kan skabe en helt særlig stemning.

Hvis du foretager billeje i USA, kan du altså tage på roadtrip og se nogle af de største stadions i verdenen. Du kan opleve de helt store hold spille kamp i amerikansk fodbold, baseball eller basketball, og hvis du er i USA omkring Super Bowl kan du være vidne til et af de største sportsevents i verdenen. Biludlejning behøver ikke være kompliceret. Du kan sammenligne priser, services og bilmodeller og foretage booking hjemmefra, så du er godt klædt på til din næste rooadtrip i USA.

Populære artikler
2c48b50e7439caf9399e48c5acf4b4d093d03329.jpg Holdsport i Løvens Hule

Holdsport gæstede tredje sæson af DR-programmet "Løvens Hule". Læs om forløbet her.

Skærmbillede 2020-07-10 kl. 13.15.42.png Sådan kan det voksende gamblingmarked være med til at påvirke sporten

Hvilken betydning har spilindustrien på sport? Få svaret her.

Sådan udviser du holdånd
Gør som 1132000 andre og opret dig hos Holdsport