Holdsport i USA?

indhold.svg

Er du interesseret i holdsport? Har du lyst til en anderledes ferie, hvor du og din familie kan køre rundt og se de største klubber spille baseball, amerikansk fodbold og basketball? Det bliver muligt gennem billeje, hvor du kan få friheden til at holde præcis den ferie, du allerhelst vil holde.


Yankees eller Super Bowl

Der er ingen tvivl om, at det er noget særligt at se de store amerikanske sportsgrene som baseball og amerikansk fodbold på et stadion i USA. Gennem dette site og billeje kan du få mulighed for at tage på tur i det amerikanske og se en NFL-kamp eller en stor baseball-kamp i Major League. Du kan se New York Yankees tæske Bostons Red Sox – eller omvendt. Det er værd at tage til USA omkring Super Bowl Sunday, så du kan opleve det største sportsevent i USA direkte. Der er cirka en milliard mennesker, som ser med, når den største kamp i amerikansk fodbold spilles hvert år i februar.

Uanset hvornår på året (football-sæsonen er fra september til februar, mens baseball er fra april til november), du tager ind for at se en kamp på et amerikansk stadion, vil du opleve en stemning, du ikke finder tilsvarende til kampe i amerikansk fodbold, baseball eller basket andre steder i verdenen. 

Skærmbillede 2019-11-22 kl. 10.08.07.png

Nogle af verdenens største stadions

Ud af de ti største stadions i verdenen, ligger de otte i USA. Det er i stater lige fra Michigan til Pennsylvania, Tennessee og Texas. På stadionet i Michigan har man en kapacitet på cirka 107.600 mennesker, mens Bryan-Dennet stadionet i Texas kan rumme op til 101.820 personer. Begge stadions har amerikansk fodbold som deres hovedfokus, og mens stadions til amerikansk fodbold er enormt store, kan baseball-stadions også være store i staterne. De største baseball-stadioner har en kapacitet på cirka 50.000 siddepladser til en kamp, og det er klart, at så mange mennesker kan skabe en helt særlig stemning.

Hvis du foretager billeje i USA, kan du altså tage på roadtrip og se nogle af de største stadions i verdenen. Du kan opleve de helt store hold spille kamp i amerikansk fodbold, baseball eller basketball, og hvis du er i USA omkring Super Bowl kan du være vidne til et af de største sportsevents i verdenen. Biludlejning behøver ikke være kompliceret. Du kan sammenligne priser, services og bilmodeller og foretage booking hjemmefra, så du er godt klædt på til din næste rooadtrip i USA.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner