Holdsport betting og gambling


Fodbold, håndbold og ishockey er tre af de holdsport som både er vildt sjove at udøve og at bette på. Herunder får du et lille indblik i de tre sportsgren og i betting på de tre sportsgrene. Sidst i artiklen blive du præcenteret for en mulig forklaring, på hvordan holdsport og betting egentlig opstår, og hvordan det hele hænger sammen. Det begynder nemlig allerede i skolen. Det begynder med en holdsport som stort set kun spilles af børn og som ikke er at finde i hverken OL eller nogen andre konkurrencer. Rundbold er en kæmpe stor sportsgren, som mange børn bruger rigtig mange timer på at dygtiggøre sig i.


Fodbold og betting

Betting på fodbold foregår på diverse betting sider. Der er odds for stort set alt. Hvem mon vinder kampen, hvem scorer først, selve opstillingen, hvor mange redninger, hvem får gult eller rødt kort, hvem bliver skiftet ud, hvor meget spilletid får den nye spiller og mange andre spørgsmål bliver brugt til at skabe odds som alle kan bette på.


Fodbold som sportsgren

Fodbold har det hele. Alle drenge og piger stifter bekendtskab med sporten, mens de er børn. Nogen vælger at gå videre og dyrke fodbold på højere planer. I fodbold er der helte så store som de græske guder. Der er fans og almindelige tilskuere. Fodbold er kæmpe stort i hele verden. Den fattigste egn i Afrika, en gammel bold og en støvet, tør bane, med to kæppe i hver ende af banen, straks er der fodbold. Ti minutters frikvarter, en skolegård

med asfalt, små mål af rustent metal, en bold, straks står to hold klar og genoptager kampen fra sidste frikvarter. Drenge og piger i hele verden oplever fodbold, fra de er helt små. De fleste deltager på et eller andet tidspunkt, nogen meget og andre lidt. Alle, er de ind i mellem tilskuere.


Skærmbillede 2022-06-17 kl. 10.01.39.png


Håndbold som sportsgren

Drenge spiller fodbold og piger spiller håndbold. Sådan er det traditionelt, men ikke i

virkeligheden. Både håndbold og fodbold spilles af både drenge og piger. På højeste plan er det alligevel sådan at de sejeste fodboldspillere er mænd og de sejeste håndboldspillere er kvinder. 

Håndbold er både en elitesport og en hygge sport. Mange der starter som unge, bliver så glade for sporten, at den bliver en del af hele deres liv. 

Håndbold og betting

Der er også betting på håndbold og især når det når op på landskampe og de helt store turneringer, men betting på håndbold når alligevel aldrig helt de samme højder som betting på fodbold. De bedste betting sider har odds på både fodbold, håndbold og en masse andre holdsport. Men, selv den bedste betting side vil altid lægge størst vægt på fodbold. Publikum og antal af publikum har en kæmpe indflydelse på hvor meget spil du kan finde på en given sportsgren. Fodbold er verdens største sportsgren, hvad publikum angår og derfor også den sportsgren du kan finde mest spil på, uanset hvor i verden du er.

Ishockey som sportsgren

Ishockey er en rå og ubarmhjertig sportsgren. Den er ikke stor som fodbold og kan faktisk heller ikke måle sig med interessen for håndbold. Ishockey spilles for det meste af unge mænd. Det handler om styrke og udholdenhed. Det er absolut ikke en køn sport. 

Ishockey og betting

Man kan spille på stort set alle holdsport. Ishockey er ingen undtagelse. Dog er det ikke den mest populære sportsgren at spille på. Det er mest spillere der selv har dyrket sporten som ung, der bliver ved med af følge sporten. Ishockey er nemlig ikke nogen publikums magnet, på samme måde som eksempelvis fodbold.

Der er en direkte sammenhæng mellem publikum antal og antal af betting på enhver sportsgren, uanset om det er holdsport eller enkeltmands sport.

Det hele begynder på skolens sportsplads

I Danmark er rundbold en udødelig sportsgren. Rundbold blev spillet på oldefars tid og spilles stadig. Rundbold er en holdsport. Der er to hold og lige så mange spillere på hvert hold, som der er børn til. Rundbold spilles nemlig mest af børn. Børnene organiserer selv spillet i frikvarter og i fritimer, men de får også ofte lov til at spille det i gymnastiktimerne og som belønning sidst på dagen.

Man bruger et bat. Battet kan være rundt eller fladt. Begge bat kan også indgå. I det tilfælde vælger den der skal slå, selv hvilket bat han vil bruge. Bolden er en tennisbold. Man kan spille med og uden opgiver. Der er fire kegler, rundt om banen. Man skal løbe og nå frem til en kegle, eller rundt om alle, inden bolden er grebet hos opgiver. Bliver bolden grebet ude i marken er den der slog død.

Når nogen hele vejen rundt på en bold, kan en død genoplives og igen deltage i spillet.

Små og store væddemål Betting og gambling starter på sidelinjen af en god rundboldkamp. Der væddes om hvilket hold der vinder, eller om hvem der slår nogen hjem, bliver grebet ud, skyder bolden længst væk eller hvem der dør. Nøjagtigt lige som alle de odds der bliver etableret når en god fodboldkamp vises på tv.

I skolen er det for det meste ganske uskyldigt og handler sjældent om penge eller andre indsatser. Men det er her poderne får øjnene op for betting og gambling. De oplever spændingen og den berusende sejr, når de rammer plet. Små og store væddemål, føder nye spillere og gamblere, til fremtidens danske betting sider.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner