Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan sammenlægger jeg to profiler?

Det er muligt for medlemmer at lægge to profiler sammen, hvis du spiller på to hold


Hvis du i forvejen har en Holdsport-bruger, men samtidig bliver oprettet i en ny klub med et nyt login, kan du lægge 2 profiler sammen til 1, så du ikke skal logge af og på forskellige profiler, hver gang du vil tilgå et af dine andre hold på Holdsport. I virkeligheden slettes den ene profil, men al information overføres til den tilbageværende bruger.

For at lægge de to profiler sammen skal du på Holdsport-appen, som kan downloades til både iPhone- og Android-telefoner, logge ind på den profil, du vil slette! Under ikonet helt til højre øverst i appen finder du “Profilindstillinger”. Hvis du er på PC/Mac, se da videoen foroven.

Vælg dernæst feltet “Sammenlæg to profiler”, som vist på billedet.

Herefter bliver du bedt om at indtaste et brugernavn og en adgangskode. Her er det meget vigtigt at sørge for, at du er logget ind på den profil, du gerne vil slette - altså at du i felterne angiver brugernavn og adgangskode på den “rigtige” profil, som du lægger den “forkerte” over i så at sige. På den måde bevarer du loginoplysninger på den profil, du er vant til at bruge. Klik til sidst “Læg sammen”.

Nu er 2 profiler blevet smeltet sammen til 1. Vær opmærksom på, at de to profiler kun vil kunne blive sammenlægges, hvis du har samme fornavn (har du mellemnavn i den ene profil, kan du ændre dette inden sammenlægningen via feltet “Personlige oplysninger”).

Når 2 profiler er lagt sammen til 1, kan du nu trykke på ikonet med de tre mænd i højre hjørne, og skifte til et andet hold.

Dette eksempel viser, hvordan brugeren som før kun var medlem på holdet “U14 Drenge Fodbold”, nu efter sammenlægningen med den anden profil er på 3 hold i alt, da den anden bruger i forvejen var medlem på “Ungdomssvømning” og “Springgymnastik Forårshold”.
Var denne artikel brugbar?
13 af 52 synes dette var brugbart
Gør som 688000 andre og opret dig hos Holdsport