Player_slider

Spørgsmål & svar

Kan jeg tilføje ekstra adresse, mail og nummer?

På Holdsport kan hvert medlem tilføje information til sin profil, så træneren altid kan komme i kontakt med dig. Er både mor og far derudover interesseret i at få mails/SMS/push-besked om et barns/børnenes træning og kommende kampe, kan man kan ligeledes tilføje en kontaktperson, dennes email, adresse og telefonnummer til de børneprofiler, man har tilknyttet sin profil. 

På den måde kan begge forældre se al information i form af en notifikation fra barnets hold omkring kamptidspunkter, træning, kommentarer og meget mere.

For at tilføje/ændre informationer i Holdsport-appen går du ind på medlemmets profil, og klikker på ikonet øverst i højre hjørne som vist på billedet her:

Dernæst klikker du på feltet “Profilindstillinger” efterfulgt af “Personlige oplysninger”. 


Her indtastes alle de informationer, man har lyst til, som skal hjælpe holdkammerater og træner med at vide, hvordan man kommer i kontakt med dig eller dit barn, hvad end man er medlem eller blot forælder.

For at indtaste kontaktpersonens informationer skal du scrolle ned til feltet “Kontaktperson”, hvor tekstfelterne kan udfyldes. 

“Har samme adresse som mig” er altid valgt til som udgangspunkt, da mor/far i de fleste tilfælde bor samme sted. Er dette ikke tilfældet, kan denne dog vinges af, hvorefter man får mulighed for at indtaste ny adresse, postnummer og by på sin kontaktperson.

I medlemsoversigten figurerer medlemmet herefter med 2 e-mailadresser og 2 telefonnumre, som begge vil modtage mails og sms’er fra træneren.

Forældreprofil

Er i eksempelvis et skilt forældrepar, der ønsker hver jeres log-in til jer barns profil, kan i oprette en forældreprofil, der kan tilknyttes barnets ene profil. Forældreprofilen kan samtidig tilknyttes flere børn, så du slipper for at skulle logge af og på for at skifte mellem dine børn, da du med forældreprofilen kun skal huske på dit eget brugernavn og adgangskode. Læs mere om forældreprofilen her!

Var denne artikel brugbar?
5 af 5 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport