Player_slider

Spørgsmål & svar

Kan jeg oprette ekstra adresse, mail og nummer?

Tilknyt ekstra adresse, mail og telefonnummer

Er både mor og far interesseret i at få mails om træning og kommende kampe, kan man kan tilføje ekstra adresse, kontaktperson, email og telefonnummer til de børneprofiler, man har tilknyttet sin profil. På den måde kan begge forældre se al information i form af en notifikation fra barnets hold omkring kamptidspunkter, træning, kommentarer og meget mere, da Holdsport fungerer som et komplet medlemssystem.

Både som spiller og træner kan der tilføjes ekstra informationer til en profil. Først skal du gå til profilindstillinger, hvor du finder funktionen "Ændre dine personlige oplysninger". Her finder du afsnittet "Yderligere informationer". I dette afsnit kan du tilføje gade, postnummer, by samt kontaktoplysninger. Men samtidig har du også feltet "Ekstra-email". Her kan man tilføje en ekstra mailadresse, der skal modtage de samme mails, som den allerede indtastede mail. Herefter trykker du "Gem".

I feltet "Ekstra-email" kan endnu en adresse tilføjes, som skal modtage de samme mails, som den tidligere indtastede allerede modtager.

Er I i et scenarie, hvor yderligere mailadresser skal modtage oplysningerne? Eksempelvis hos et barn af et skilt forældrepar med 2 forældre og 2 emails på hver side? Så kan i tilføje en ekstra adresse. Tryk blot på ikonet "Tilføj ekstraadresse".

Tryk på "Tilføj ekstraadresse" for at kunne tilføje 2 yderlige emails samt adresseoplysninger.

Her vil du blive tilbudt muligheden for at tilføje yderligere én adresse med separat gade, postnummer og by samt yderligere mobil- og telefonnummer. I feltet "Kontaktperson" kan det uddybes, hvem disse adresse- og kontaktoplysninger tilhører. Eksempelvis barnets far eller mor. Efter oplysningerne er tilføjet, trykkes der "Gem ekstra adresse".

I dette felt er det muligt at tilføje en ekstra adresse til profilen - eksempelvis den anden forælder i et skilt forældrepar.

I spilleroversigten figurerer spilleren herefter med 2 e-mailadresser og 2 telefonnumre, som begge vil modtage mails og sms’er fra træneren.

Forældreprofil

Er i eksempelvis et skilt forældrepar, der ønsker hver jeres log-in til jer barns profil, kan i oprette en forældreprofil, der kan tilknyttes barnets ene profil. Forældreprofilen kan samtidig tilknyttes flere børn, så du slipper for at skulle logge af og på for at skifte mellem dine børn, da du med forældreprofilen kun skal huske på dit eget brugernavn og adgangskode. Læs mere om forældreprofilen her!

Var denne artikel brugbar?
3 af 3 synes dette var brugbart
Gør som 616000 andre og opret dig hos Holdsport