PRO

Hvordan synkroniserer man Holdsport med KlubOffice?

Der findes ikke noget svar på dette spørgsmål, som er relateret til brugen af Holdsport fra appen.

På Holdsport er det let at registrere fodboldspillere i KlubOffice - det kan nemlig gøres helt automatisk, hver gang nye spillere bliver tilføjet i klubben. Dette gøres som klubadmin ved at vælge "Medlemsoversigt" i den sorte menubar i klubben, hvorefter man klikker på "Synkronisér med KlubOffice".

I pop-up-vinduet skal du benytte klubbens webservice-nøgle, som du finder ved at logge ind på KlubOffice. På KlubOffice klikker du på "Klubinformation" --> "Supplerende Oplysninger", hvorefter nøglen vises. 

Hvis du som administrator gerne vil undgå at registrere helt nye medlemmer, som eventuelt blot er tilknyttet klubben/holdet på prøve, kan du klikke "Eksporter kun betalende medlemmer" i pop-up-vinduet. På den måde sikres det, at det kun er de fodboldspillere, som betaler kontingent igennem Holdsport, der registreres i KlubOffice.

KlubOffice henter hver nat nye oplysninger, men der kan gå nogle dage, inden ændringerne slår helt igennem på Holdsport.

Var denne artikel brugbar?
3 af 4 synes dette var brugbart

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner