Hvordan sletter jeg et medlem fra et hold/hele klubben?

Hvem kan slette medlemmer fra hold?

- Både trænere og assistenter kan slette medlemmer fra sine/sit hold (medmindre I i klubben vælger at blokere for denne mulighed).


- Som klubadministrator kan du slette alle medlemmer - både fjerne deres holdtilknytning enkeltvis eller helt slette dem fra klubben på Holdsport.

Inden du begynder at slette medlemmer, så vær opmærksom på at:

  • Et medlem kan have et ubegrænset antal holdtilknytninger både i og udenfor jeres klub på Holdsport
  • Du kan som admin kun redigere medlemmets tilknytninger til jeres klub
  • Et medlem kan slettes fra ét/flere hold, men først når medlemmet slettes på dets sidste holdtilknytning i klubben, forsvinder han/hun fra klubbens medlemsoversigt
  • Slettes medlemmet fra det sidste hold i klubben, forbliver medlemmets profil aktiv, såfremt han/hun er på et andet hold udenfor klubben

Med andre ord betyder det, at hvis et medlem er på 3 hold i jeres klub og 2 hold i  andre klubber på Holdsport, så forbliver medlemmet i jeres klubs medlemsoversigt, såfremt han/hun kun slettes fra 2 af holdene i klubben.

Slettes medlemmet fra alle 3 hold i klubben, vil han/hun bevare sin holdtilknytning på de 2 resterende hold udenfor klubben.

Slettede medlemmer fra klubben vil stadig tælle med, når CFR-indberetningen træder i kraft 1. december. Alle medlemmer, der har været/er en del af klubbens medlemsoversigt i minimum 3 måneder i løbet af det sidste år, indberettes automatisk.


Der findes ikke noget svar på dette spørgsmål, som er relateret til brugen af Holdsport fra appen.


Åbn Medlemmer i klubben

  1. Tryk på øverst til venstre
  2. Tryk på MEDLEMMER

Du står nu i klubbens medlemliste og kan vælge enten at slette medlemmet fra klubben på Holdsport eller blot fjerne medlemmets tilknytning til et hold (såfremt medlemmet er på mere end ét hold i jeres klub).

Slet medlem fra klubben

  1. Tryk på  til højre ud for medlemmets oplysninger i kolonnen Handlinger
  2. Tryk på enten Slet medlem på dato, såfremt medlemmet automatisk skal slettes fra klubben på en senere dato, eller Slet nu for at slette med det samme


Fjern medlemmets tilknytning til et hold

  1. Tryk på  til højre ud for medlemmets oplysninger i kolonnen Handlinger
  2. Find holdet/holdene og vælg Slet fra hold 


Hvis medlemmet har udestående kontingent


Benytter i Holdsports kontingentopkrævningssystem, bliver du ved klik på  påmindet om medlemmets eventuelle kontingentudestående med klubben. 

Du kan her vælge at slette betalingen med det samme ved at klikke på "Slet betaling".Hvis du sletter betalingen, sendes der automatisk en mail til medlemmet om, at betalingen er slettet og ikke længere vil kunne ses på Holdsport.Ønsker du ikke at slette betalingen, klik da på Næste i stedet for.
Vær opmærksom på, at opkrævningen i så fald stadig figurerer i Individuelle betalinger som et udestående, selvom medlemmet er slettet.Var denne artikel brugbar?
0 af 7 synes dette var brugbart

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner