Hvordan opretter jeg en betalingsaktivitet?

Hvad er en betalingsaktivitet?

- Klubarrangementer såsom stævner, sociale arrangementer mm., som koster penge at få lov til at deltage i. Her kræves betaling upfront, og medlemmerne kan betale direkte via Holdsport-appen hvorefter de står som tilmeldt.


- Klubadministratorer kan oprette betalingsaktiviteter for alle hold i klubben. Trænere kan oprette for eget/egne hold.


- Medlemmer kan betale via VISA/Dankort, MobilePay og udenlandske kreditkort

(Holdsport sørger for indløsningsaftalerne).


- Betalingsaktivitet kan oprettes på ét enkelt hold eller for flere hold/afdelinger ad gangen eller endda hele klubben.


- Du kan oprette forskellige billettyper alt efter, om man har forskellige entrepriser, og om medlemmer må kunne købe mere end én billet til aktiviteten.

Der findes ikke noget svar på dette spørgsmål, som er relateret til brugen af Holdsport fra appen.


Sørg for, at I i på forhånd har registreret klubbens bankkontonummer på Holdsport, så I kan modtage medlemsindbetalinger via systemet.


Gå derefter til Klubkalender

  1. Tryk på   øverst til venstre
  2. Tryk på  KLUBKALENDER
  3. Tryk på den grønne knap Opret aktivitet til højre på skærmen og derefter  Opret betalingsaktivitet


Du får nu tre valgmuligheder, som afgør hvor mange hold, betalingsaktiviteten skal fremgå på og dermed hvilke medlemmer/trænere, der kan tilmelde sig:

  • Opret klubaktivitet (En aktivitet for alle klubbens medlemmer)
  • Opret afdelingsaktivitet
  • Opret aktivitet for ét eller flere hold

Udfyld nu informationerne angående betalingsaktiviteten fuldstændig, som når du normalt opretter en aktivitet på et hold. 

Husk evt. tilmeldingsfrist og max antal deltagere, så der automatisk lukkes for tilmelding, når der ikke er flere ledige billetter eller når deadline er passeret.

  • TIP: Husk at tage stilling til, om betalingsaktiviteten skal gentages i Step 1, når du opretter den. Så er du fri for at oprette den manuelt igen og igen hver eneste uge.


Til sidst i oprettelsesflowet defineres pris for tilmelding. Du kan definere flere forskellige priser, hvis det ønskes.Tag stilling til, om betaling med Visa Debit, Visa Electron, Mastercard og andre udenlandske kreditkort skal tillades.
Beslutningen er alene op til klubben selv. 

Bevares flueben i "Tillad betalinger med Visa Debit, Visa Electron, Mastercard og andre kreditkort", så reduceres det udbetalte beløb til klubben med 1% af betalingen. Klubben står dermed for administrationshonoraret, hvad angår lige præcis disse betaling (ikke alle andre)

Vælg nederst bankkonto, pengene skal overføres til, og accepter betingelserne.

Så snart betalingsaktiviteten er oprettet, har folk mulighed for på PC og via Holdsport-appen at tilmelde sig og betale med det samme.

De betalende får valget mellem de forskellige billettyper, og skal fuldføre transaktionen ved at acceptere betingelser og klikke Betal.


Når et medlem/træner er tilmeldt betalingsaktiviteten, fremgår pris og tidspunkt for betaling inde under selve betalingsaktiviteten i Tilmeldinger, ligesom du også kan se, hvem der endnu ikke er tilmeldt


Ved tilmelding betaler hver person i virkeligheden direkte til Holdsport, da vi står for indløsningsaftalerne. Herfra sendes pengene videre til jeres bankkonto inden for 3-5 bankdage fratrukket administrationshonoraret. 

For at se om den specifikke betaling er endt på jeres bankkonto, klik da Mere til højre på skærmen og dernæst Betalinger.

Du finder alle betalingsaktiviteter og deres transaktioner under  ØKONOMI og så Betalingsaktiviteter.

Var denne artikel brugbar?
4 af 14 synes dette var brugbart

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner