Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter jeg skæringsdato for, hvornår nyt medlem ikke opkræves fuldt kontingent?

Hvis i får et nyt medlem i foreningen halvvejs inde i en sæson, og vedkommende dermed ikke skal betale fuld pris for medlemsskabet, kan man i Holdsports kontingentsystem opsætte skæringsdatoer og beløb efter eget valg, som bestemmer hvornår og hvor meget et nyt medlem skal opkræves. 

Kontingentopkrævninger sendes automatisk på mail til medlemmer på hold, som er sat op til et specifikt kontingent. Et kontingent er på forhånd bestemt til at indeholde så mange opkrævningsperioder, i vælger. For at få systemet til at tage højde for nye medlemmer, der kommer til midt i en aktiv opkrævningsperiode, skal der defineres det der i Holdsport hedder "skævt træk".

Skæve træk opsættes ved at klikke ind på "Kontingent" i den sorte klubmenu, og vælge enten "Kontingent" eller "Månedskontingent". 

"Kontingent" = fast kontingent, der egner sig til 1 eller 2 årlige træk pr. medlem. "Månedskontingent" = når et medlem skal opkræves på månedsbasis (flere funktioner tilpasset månedstræk)

Herefter kræver det, at man enten opretter et nyt kontingent (tryk "Opret kontingent") eller redigerer i et eksisterende (tryk "Administrer kontingent"). Begge funktioner findes i bunden af skærmen.

Når man opretter/redigerer i et kontingent, er det i feltet "Pris efter d.", man skal definere det skæve træk. For at det skal fungere rigtigt, skal datoen for det skæve træk sættes til at være EFTER startdato og FØR slutdato. 

Man kan tilføje så mange skæve træk til et kontingent, man har lyst til. Så længe datoerne følger efter hinanden, og priserne falder for hver måned, der går. Se eksempelvis denne illustration.

Systemet danner og sender nu automatisk en opkrævning på mail til medlemmer, såfremt vedkommende tilføjes et hold i kontingentet i den givne periode. Dette gælder både nye medlemmer, som oprettes i foreningen på Holdsport, men også når et eksisterende medlem flytter hold i den aktive periode (fra et hold i et andet kontingent til et hold i dette kontingent)Var denne artikel brugbar?
5 af 5 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport