​ Trelleborg Fonden støtter Slagelse Garden

Slagelse Garden
4. dec. 2023

Slagelse Garden er i gang med at en større indsamling af ca. 200.000 kr. til indkøb af Slagtøj som Marimba, xylofon, vibrafon, koncertstortromme, pauker og rørklokker til Harmoniorkesteret. Garden har i mange år lånt slagtøjet af Slagelse Musikskole men har ikke længere mulighed for dette, efter samarbejdet med Musikskolen er opsagt og Garden står nu uden slagtøjsinstrumenter til orkesteret som ved sidste DM blev Danmarksmestre.

Det er derfor Gardens største prioritet at arbejde på at skaffe midler til indkøb af disse instrumenter og her kommer støtten fra Trelleborg fonden virkelig til glæde og gavn.

Trelleborg Fonden, i samarbejde med Sydbank, er glade for at støtte Garden med deres donation på 26.200 kr. og filialdirektør Lars Fischer Rasmussen udtaler sig begejstret og siger: “Vi er glade for at kunne støtte den lokale garde og de unge mennesker i at udfolde sig i den musikalske verden. Musik har en unik evne til at berige livet, og vi er stolte over at bidrage til at gøre det muligt for Slagelse Garden at fortsætte deres imponerende musikalske rejse.”

I de seneste 10 år har Slagelse Garden oplevet en bemærkelsesværdig udvikling. Ikke alene har Garden opnået imponerende resultater ved de seneste Danmarksmesterskaber, hvor de samlet indtog andenpladsen de sidste to gange i træk og harmoniorkestret blev Danmarksmestre, men medlemstallet er også steget kontinuerligt. For at opretholde denne positive fremgang har Slagelse Garden søgt støtte fra fonden til indkøb af en marimba, et instrument, der vil tilføre en unik klangdimension til deres musikalske repertoire.

“Marimbaen er afgørende for vores musikalske udvikling,” udtaler Jacob Frederiksen formand for Slagelse Garden. Den vil løfte lydbilledet markant. At have dette instrument vil have en stor indvirkning på vores medlemmers motivation og fastholdelse, da det vil sikre, at vores musik fortsætter med at lyde storslået.”

Slagelse Garden takker Trelleborg Fond og Sydbank for støtten, der vil være med til at forme fremtiden for musikken og fremme talenterne i Slagelse Garden. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner