Automatisk integration til KlubOffice og HåndOffice

I enhver idrætsforening med udøvende fodbold- og/eller håndboldspillere er der som minimum altid én, der har fået tjansen at stå for registreringen af spillere. Med Holdsport er det let som en leg, da synkroniseringen foregår helt automatisk, hver gang et nyt medlem bliver en del af klubben på Holdsport.

Det kræver blot en webservice-nøgle, som kan findes i enten KlubOffice, hvis det drejer sig om fodbold, og HåndOffice, hvis det er håndbold. Holdsport sørger derefter for at synkronisere oplysningerne direkte til enten DBU eller DHF automatisk på baggrund af holdets specifikke sportsgren. Hver nat kigger systemet medlemslisten igennem og ser, hvem der skulle være kommet til klubben i løbet af dagen.

Hvis man som klub har en masse medlemmer, der kommer og går hele tiden i en form for prøveperiode, før de beslutter sig, om de har lyst til at spille fodbold eller håndbold, kan Holdsport også være behjælpelig med dette. Både KlubOffice- og HåndOffice-integrationen har nemlig en indbygget funktion til kun at eksportere de medlemmer, der har betalt kontingent gennem Holdsport, så man sikrer sig, at de rette spillere registreres.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner