Senior-ishockey er i gang igen!

Odense Ishockey Klub
13. jun. 2021

Det har ikke været let at spille senior-ishockey fra oktober og frem til 21.05. 2021. Men nu er muligheden der igen:

Der må spilles voksen-ishockey på alle niveauer med et forsamlingsloft på 50 pers. Dog ikke i Odense. Vi har først is igen den 01. august. Men I kan spille og træne flere steder i Jylland: Esbjerg, Århus og Ålborg har fortsat is.

Fredag den 28.05 fik 20  motionister og sponsor muligheden på en tur til Esbjerg arrangeret af Thomas Nielsen, Jacob Nordquist og Morningsstars. Der var lutter glæde over muligheden for is igen. Og andre seniorhold eller blandede grupper kan gøre det samme. OIK støtter med kr. 1500,- til kørsel til seniorhold som vil ud og spille kamp eller træne i en anden klub. Flere af de jyske klubber vil gerne leje isen ud eller stille med et seniorhold. EIK arbejder også på en dag med seniorhockey på tværs af hold.

Vil du og dit hold vide mere om muligheden for at komme på is, så kontakt Anders Holst på ah@oik.dk

OIK afvikler gratis Motionscamp i uge 32 med 5 træninger. Dertil lægges der op til morgentræning for motionister 1 gang om ugen inden arbejde fra 10.08. Desuden arbejder OIK på tema-træninger med backspil/forward-spil rettet mod motionsspillere i løbet af august/september.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner