TRÆNERE GOG HÅNDBOLD UNGDOMSAFDELING 💛

GOG Håndbold
20. maj. 2024

For vores ungdomsafdeling er sæsonen også slut, og træning frem mod den nye sæson er så småt begyndt. Vi vil fra klubbens side sige et kæmpestort tak til alle, der har ydet en indsats i løbet af denne sæson 

Trænerteamet for vores ungdomshold er nu på plads, og det har vi glædet os utrolig meget til at præsentere for jer

U17 piger

Michael Jacoby er ny træner på U17 pigeholdet i GOG Håndbold, men han er bestemt ikke ny som træner. Han har mange trænerjobs bag sig, senest i U15 drengeafdelingen i GOG, men tidligere har han erfaringer med pigesiden bl.a. som assistent for 1. divisionskvinderne i DHG og for nogle få år tilbage som assistent for vores egne divisionskvinder i Gudme HK.
Michael har selv en fortid i GOG, påstås det - ved ikke, om det kan bekræftes af pålidelige kilder - og hans egne to børn har i denne sæson spillet på U11 pige og U15 drenge i GOG.

U17 drenge

Cheftræner for vores lokale GOG U17 drenge bliver Christian Nymand Kjær Madsen. Christian er 20 år gammel og er dermed en ung ambitiøs træner. Christian udtaler til GOG Håndbold:

"Jeg har de sidste 4 års tid tilbragt det meste af mine teenageår først på Oure efterskole og senere hen på Oure kostgymnasie. Jeg kommer oprindeligt fra Thisted, hvor jeg har fået min håndboldopvækst, og hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med trænergerningen. Jeg har altid haft en ambition om at ville være håndboldtræner, og derfor er jeg vildt glad for at have fået muligheden for at være cheftræner for en flok U17 drenge i GOG Håndbold samtidig med, at jeg kan blive boende på Sydfyn, som jeg nu ser som værende mit andet hjem. Jeg glæder mig enormt meget til at starte og skabe et fedt træningsmiljø for forhåbentlig en masse lokale drenge, der synes, at håndbold er lige så sjovt, som jeg selv gør."

Som assistenter får Christian to andre unge gutter, som allerede har tilbragt en del år i Gudme:

Mikkel Krog Pedersen fortæller: "Jeg er 20 år og kommer fra Thurø. Jeg har spillet i GOG/Oure, siden jeg var 11 år, dog med et afbræk på Sportsefterskolen SINE. Nu går jeg på Oure kostgymnasium, som jeg afslutter her til sommer. Jeg glæder mig til at prøve kræfter med håndbolden som træner."

Sidste mand i trænerteamet er Noah Honoré, som siger: "Jeg er 20 år og kommer fra Svendborg. Jeg har spillet i GOG, siden jeg var 11 år, dog med fire år på Oure, da jeg både har gået på efterskole og nu afslutter 3.g på kostgymnasiet. Jeg flyttede til GOG som U12 og elsker fællesskabet og den store familie, man bliver en del af i Gudme. Det er et helt specielt miljø, som man ikke finder andre steder. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til lokalmiljøet og prøve kræfter med at træne U17 drengene."

U19 piger

Jesper Faaborg, Jesper Madsen, bare "Faaborg" - kært barn har mange navne, men faktisk hedder han nu helt nøjagtigt Jesper Emil Acker Ankersø, tror vi Uanset hvad man kalder ham, kan man være 100% sikker på, at vores lokale U19 piger i Jesper får en dygtig og engageret træner, som om nogen har GOG-DNA'et under huden. Jesper har på trods af sin forholdsvis unge alder en meget stor og bred erfaring som træner i GOG, og derudover er Jesper i dag med i bestyrelsen for GOG Håndbold. Vi er glade for, at Jesper har fundet tid til at tage trænergerningen op efter et års barselsorlov

U19 drenge

Sidste hold i vores ungdomsafdeling er U19 drenge. Også her er der velkendte navne på trænerposten. Claus Lysemose Hansen, der sidste år havde de lokale U17 drenge, er fulgt med dem op til U19, hvor han i makkerskab med nuværende U19 træner, Brian Salomonsen, skal udgøre trænerteamet. Også et rutineret trænerpar, som med deres mangeårige erfaring vil kunne skabe en tryg og inspirerende base for de lokale U19 drenge og deres udvikling frem mod at blive seniorer.

Vi er utroligt glad for at kunne præsentere hele dette store team af trænere, og vi ser frem til en forrygende sæson for alle vores ungdomshold

Øvrig info findes på goghaandbold.dk meget snart (kontaktinfo m.m. er pt. under opdatering)

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner