Trænere for U8-holdet, sæsonen 2024/2025

Herlev Ishockey Klub
13. apr. 2024

Vi kan med glæde meddele, at Henriette Østergaard og Joachim Holst har takket ja til at videreføre vores U8-hold som cheftrænere i sæsonen 2024/2025. Begge har spillet ishockey på højt plan. Henriette startede sin hockeykarriere i Herning, og siden har hun spillet i klubber i både Sverige og i USA, ligesom hun har været kaptajn for det danske damelandshold. Joachim er en ægte Herlev-dreng og har spillet i Herlev, siden han var 4 år gammel og toppede på højeste niveau i Herlev Ishockey Klub.

Vi glæder os til, at Henriette og Joachim kan fortsætte den gode udvikling med de yngste spillere klubben, og vi ser frem til den videre udvikling på holdet. 

Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at takke afgående cheftræner Jakob Søholt Larsen for de forgangne sæsoner, hvor han har etableret en imponerende og god struktur, der gør, at nye spillere, der kommer til klubben, føler sig set, hørt og forstået i ishockeyens verden. 

Vi glæder os den kommende sæson på U8.

 

De respektive trænere indkalder holdet til den forestående off ice/sommertræning.

Med venlig hilsen

Sportsudvalget

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner