Ny hjemmeside og ny medlemsportal til kommunikation

Aarhus Regnbue Idræt
13. dec. 2023

Bestyrelsen er glade for nu at kunne præsentere foreningens nye hjemmeside og medlemsportal. Vi har efter grundig research, analyse og dialog valgt at “Holdsport” fremover bliver Aarhus Regnbue Idræts portal for koordinering, information og dialog om vores idrætsaktiviteter og events.

Holdsport indeholder de funktioner, vi har brug for i Aarhus Regnbue Idræt for at kunne administrere aktiviteter, kontingentopkrævning, bogforføring og udsendelse af medlemsnyheder. Det giver også dig som medlem mulighed for at være i dialog med dem, du deltager i aktiviteter med, i chatrum.

Vores hjemmeside er allerede i luften, og den finder du lige her: aarhusregnbueidraet.dk

For at komme i gang med at bruge Holdsport, skal du logge dig ind på Holdsport og oprette en adgangskode samt indtaste adresse, telefonnummer og fødselsdato. 

Medlemmer har fået tilsendt en email med en invitation til at blive medlem af Holdsport. Følg blot anvisningerne, og hurtigt er du oprettet som bruger og i gang med at bruge Holdsport.

OBS: Mailen med invitationen kan være havnet i dit spamfilter, så kig gerne der, hvis ikke mailen ligger i din indbakke. Har du ikke modtaget en mail fra Holdsport med oplysningerne, så skriv til os på kontakt@aarhusregnbueidraet.dk

Holdsport - også som App-løsning

Holdsport har også en App - løsning, du kan downloade til din telefon. 

Søg efter “Holdsport” i din app-store.

Messenger-grupper nedlægges

Med Holdsport får vi mulighed for at kommunikere og koordinere på en platform, hvor alle har mulighed for at deltage uden at skulle være fx på Facebook/Messenger. Det betyder, at vi pr. 31. december 2023 nedlægger alle messengergrupper for idrætsaktiviteter, og henstiller til at medlemmer fremover bruger Holdsport til koordinering og dialog. 

Vi håber, at du kommer rigtig godt i gang med at bruge Holdsport. Har du spørgsmål så tag endelig fat i enten Dennis på 23 83 12 87 / forperson@aarhusregnbueidraet.dk.

Og mens vi har dig…

Nyt fra bestyrelsen

Malene og Kjeld er begge trådt ud af bestyrelsen. Malene er flyttet væk fra Aarhus-området - og Kjeld er for en tid udstationeret med Læger Uden Grænser. Annemette er trådt ind på Malenes plads i bestyrelsen. Suki har meddelt bestyrelsen, at han ikke ønsker at være suppleant længere. 

Det betyder, at vi på den kommende generalforsamling til marts skal have suppleret bestyrelsen med nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. 

Datoen for generalforsamling er torsdag den 14. marts 2024 kl. 18:30.

Du modtager indkaldelse senere. Måske er det noget for dig at være i bestyrelsesarbejdet? Hvis du har lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte en af os for en snak og mere information. 

Slutteligt vil vi ønske jer alle en 

glædelig jul og et godt nytår!

Bestyrelsen i Aarhus Regnbue Idræt

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner