50 års jubilæum: Stort tillykke til naboklubben Frederiksværk BTK

HGI Bordtennis
19. aug. 2018

HGI'eren Daniel Simonsen trak i dagens anledning i den grønne Frederiksværk-trøje og deltog i festlighederne ved Frederiksværk BTK's 50 års jubilæum. 

Daniel deltog nemlig i en opvisningskamp mod Frederiksværkeren Thomas Quvang, der kendes af flere HGI'ere fra spændende lokalopgør i Østserien og serie 1.

Rygterne siger, at der kom en del sved på panden hos den erfarne spiller Thomas Quvang, da han skulle forsøge at holde trit med vores Ungdoms-EM  spiller, og det blev da også til en 3-1 sejr til  Daniel Simonsen, der lige nu forbereder sig på sin 2. sæson i StigaDivisionen for HGI.

Med til historien hører det, at Daniel fik sin første bordtennisopdragelse i Frederiksværk-klubben, da han som pusling blev trænet af blandt andet Allan Dalberg (som nu spiller i HGI) og Christoffer L. Schlüter. Den gang var  Thomas Quvang førstemand ved bordtennisbordet i stålbyen, men den titel  overtog Daniel efter dagens opvisningskamp.

Vi ønsker hele Frederiksværk BTK et stort tillykke med jubilæet, og ser frem til endnu flere spændende lokalbrag mod de grønblusede i den nye sæson.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner