Skanderborg Sharks på tavlen: U15-holdet nappede første sejr i klubbens historie

Skanderborg Basketball
4. feb. 2024

Ja, ja, vi er en helt ung, aldeles nystartet basketballklub, og ja, det handler først og fremmest om at have det sjovt inde på banen, men den første sejr sådan i klub -og Grand Prix-regi nogensinde til Skanderborg Sharks er nu alligevel lidt en milepæl. 

Og den leverede U15-holdet søndag, da de deltog i deres anden samling af Grand Prix-kampe i 2024 i Feldballe Hallen på Djursland. 

Her blev det til en flot sejr på 29-21 over hjemmeholdet Tåstrup.

Drengene - syv havde meldt sig klar, så der var masser af spilletid til alle - kæmpede bravt fra start af, og var klart i spidsen efter de tre første perioder. I fjerde periode leverede Tåstrup et hidsigt "run", så det blot var tre point, der skilte de to mandskaber inden sidste periode, men her blev der igen skruet op for forsvarsdelen hos Sharks - og vi kunne trække os sejrrigt ud af opgøret. 

En kæmpe forløsning - og godt gået af hele holdet, der bevarede roen, da det begyndte at snerpe lidt til. 

I dagens anden kamp mødte vi Skive, der var mødt op med anderledes bred bænk end vores, men også en tre-fire spillere på et ganske højt individuelt niveau. 

Det gav defensive kvaler, og en skidt start på kampen blev afgørende, selvom drengene spillede lige op med Skiveriet i de sidste to perioder. 

Skive vandt fortjent med 32-19, men det var en kamp, som holdet tager ret så meget læring med fra. Så alt godt. 

Så overordnet en rigtig fin dag i Feldballe Hallen med klubbens første sejr nogensinde, flot opbakning fra forældre, søskende og bedsteforældre - og så lever vi med, at der ikke var kaffe på kanden. 

Det er der garanteret 17. marts, hvor vi spiller næste runde samme sted. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner