Nytårshilsen fra BK Amager

BK Amager
1. jan. 2024

Kære BK Amager Familie

Endnu et år er gået i vores fantastiske klub.

Vi lagde hårdt ud den 1. januar 2023 med afgang fra Amagerhallen til Lund. BK Amager drog afsted med 250 børn, unge og frivillige. Det var en fantastisk oplevelse, at se alle hold spille og hygge sig sammen på kryds og tværs. Her kan man virkelig opleve det store fællesskab, vi har i klubben.

Vi har afholdt Camps i år i vinter-, sommer- og efterårsferien, som alle hver især har været en succes. Vi takker Herre 1, Dame 1 og U19/17 for, at afholde 3 gode camps, hvor rigtig mange børn og unge har haft det sjovt, lært noget nyt og hygget sig.

Vi har også haft Amager Mini Cup og Amager Cup, som igen i år har været en succes. Det er skønt, at høre hvordan alle gæster taler positivt om vores klub og vores frivillige, når vi afholder disse cups. Stor tak skal lyde til alle de frivillige, der stillede op. Uden jer kunne det ikke lykkedes at afholde så store events.

Næsten 200 børn og unge var samlet til Nisse Cup den 15. december. Det er så hyggelig en aften, hvor alle spiller, leger og hygger sammen. Det er imponerende, at vi kan samle så mange børn og unge hvert år. Stor tak til de frivillige samt K1 og H1, der år efter år står for dette arrangement.

Det har også været et år med mange udfordringer, men også rigtig mange spændende nye tiltag.

I 2023 valgte vi, at have fokus på vores børn og ungdomshold. Vi har budt Gabriel Román Bennàssar velkommen tilbage i klubben. Det har været et glædeligt gensyn. Gabriel står sammen med Darien Baptiste for vores Sports Direction. Her har vi stor gavn af deres viden om coaching og sparring til vores børne- og ungdomstrænerteams og spillere.

I år startede vi med støtte fra DGI projektet ”Better Basketball” med Higher Up Fond. Projektet skal styrke klubben, så den i højere grad kan støtte børn og unge i udviklingen af deres potentiale som spillere og som mennesker. Det er et rigtig spændende projekt som forsætter i 2024.

Vores 2 Liga hold er kommet godt fra start i 2023. Begge hold har i denne sæson startet med nye trænere og  det kræver altid noget tilvænning for alle parter.

Den fælles mission for vores Liga hold, er at der bygges bro mellem Liga hold og ungdomshold, som kan udvikle og fastholde vores yngre spillere.

Liga holdene og deres kampe skal også være et naturligt samlingspunkt for hele klubben.

Herrer Liga holdet tog godt imod vores nye træner, Patrick Ryan. Han kom med en klar vision om at udvikle de unge spillere på holdet.  Desværre har sæsonen indtil videre været præget af mange skader, men alle kæmper videre, og viser en stor kampgejst og spiller med en hurtig, underholdende stil og på trods af de manglende sejre, trives holdet og glæder sig til resten af sæsonen.

Kvinde Liga holdet har i år bygget videre på de mange unge spillere, som rykkede op sidste år, og som alle har fået mere erfaring med Kvinde Basket Ligaen.

 

Kvinde Liga holdet kunne byde Anna Seilund velkommen hjem og holdet har efter en lidt svingende start med en ny trænerduo fundet niveauet og spillet sig flot op, og ser ud til at kunne spille med i toppen ligesom de er kvalificeret til årets pokal Final Four.

Desværre måtte Ziko Grubovic stoppe som træner af personlige årsager og Patrick Ryan, vil starte som træner for kvindeholdet i det nye år, så han bliver træner for begge Liga hold.

I efteråret 2023 fik vi også ny hjemmeside. Den vil løbende blive videre udvikle, så det vil være her, al info omkring klubben, kalender, events osv. vil være tilgængelige.  Tag meget gerne et kig her:  BK Amager.

BK Amager er en klub, der er drevet udelukkende på frivillig basis. Det er vi rigtig stolte af at kunne lykkedes med. Vi har dog også måttet sande, at det er rigtig svært at finde frivillige til alle de opgaver vi har i en klub med så mange medlemmer, hold og aktiviteter.

Derfor vil vi i starten af 2024 prøve at synliggøre hvilke opgaver det er vi mangler hænder til. Der vil blive skrevet ud på vores hjemmeside og via mails på HoldSport med beskrivelser af de forskellige opgaver. Vi håber, at mange flere har lyst til at hjælpe til, så vi fortsat kan være det BK Amager, vi alle kender.

2023 er gået. Det har været et helt fantastisk og travlt år. Vi ser heldigvis ind i et 2024, der bliver lige så spændende. Vi har igen 230 børn og unge, der skal til Lund den 1. januar 2024 og alle de frivillige, der gør det muligt, glæder sig til igen at få en helt fantastisk tur med dem alle.

I og jeres familier ønskes et rigtig godt nytår.

På Bestyrelsens vegne,

Paul Quackenbush

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner