Trænere for U14-holdet, sæsonen 2024/2025

Herlev Ishockey Klub
4. apr. 2024

Vi kan med glæde meddele, at Marcus Pihlmann fortsætter som træner for vores U14-hold, men denne gang overtager han cheftrænerposten fra Heidi Pihlmann, der fortsætter som assistenttræner for holdet i sæsonen 2024/2025. Endvidere har Marcus allerede været proaktiv og har tilknyttet Rithik Ram som assistenttræner. Rithik har en fortid som spiller i Herlev, Gentofte og Rødovre, ligesom han har spillet sammen med Marcus.

Vi har været utroligt glade for det, som Marcus og Heidi har opnået med U14, siden de overtog U14-holdet i januar. Dette gælder også i høj grad Christian Jørgensen, som hele sæsonen har været hjælpetræner på U14. Han har været en god støtte med sin mangeårige erfaring og en sjæl, som spillerne værdsætter højt. Vi arbejder på at nå til enighed med Christian om brug af hans enorme viden inden for ishockey i den kommende sæson. 

Vi ser frem til den kommende sæson på U14. 

De respektive trænere indkalder holdet til den forestående off ice/sommertræning.

Med venlig hilsen

Sportsudvalget

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner