ONLINE hjemmetræning for FC Rudersdalmedlemmer

FC Rudersdal
7. feb. 2021


Kære alle FC Rudersdalspillere i alderen fra 9 til 19 år

 

I tillæg til at banerne nu er åbnet op for frivillig træning i grupper op til 5 personer, er det en fornøjelse, at vi nu også kan tilbyde jer muligheden for at deltage i fælles fysisk og teknisk træning på Teams, som I kan gennemføre hjemmefra med instruktion fra klubbens trænere og spillere fra klubbens 1. seniorhold.

 

Programmet for træningerne er:

 

Tirsdag, fysisk træning (som kan laves indendørs hjemme hos jer selv - det er en god ide at have adgang til en yogamåtte eller et liggeunderlag):

 

16.15-17.00: 9-12 år drenge og piger

17.00-17.45: 13-19 år drenge og piger

 

Torsdag, teknisk træning (Her bruger vi bold, som I selv skal skaffe og det er bedst, hvis I kan komme udendørs på et plant underlag f.eks. asfalt eller græs - og så følge træningen på telefonen):

 

16.15-17.00: 9-12 år drenge og piger

17.00-17.45: 13-19 år drenge og piger

Træningen starter i næste uge og trænere vil være 1. holdsspillerne og kommende U-14 trænere Emil Bundgard og Thor Oksholm og klubbens specifik træner Tarik Palomas. Trænergruppen kan skifte i de næste uger - og I vil få lejlighed til at møde endnu flere 1. holdsspillere på denne måde.

 

Dette er naturligvis en midlertidig løsning, og vi håber, at vi meget snart kan komme i gang med normal træning - vi har ideer til at lave virtuel målmandstræning og overvejer, om vi kan finde en måde at aktivere de yngste i klubben på også - hvis det trækker ud med at kunne træne normalt.

 

Der bliver i løbet af i dag eller i morgen sendt en mail rundt til FC Rudersdal medlemmer der forklarer hvordan man på kan logge på træningen.

 Vi glæder os til at vi ses på teams 😊 

 

Har I spørgsmål eller ideer til træningen, så skriv til Henrik Oksholm på ho@fcrudersdal.dk

 

Mange hilsner

 

FC Rudersdal

 

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner