Nyhedsbrev Maj 2021

Jernløse Håndbold
16. maj. 2021

Så skete det!!!!

 

Der er blevet givet grønt lys for at ungdomsholdene kan træne indendørs og til dem over 69 år, dog må de kun træne ”uden kropskontakt”. Det har været et stort puslespil at få hal tider til holdene, da Sportsbyen fortsat bliver brugt som vaccinationscenter og vi er vendt retur til Stadionhallen med 90% af holdene men vi også har fået et par timer i den gamle badminton hal, samt Jernløse hallen og Stenhus hallen.

Vi er ikke blevet tildelt 100% af den tid vi har haft og nogle hold må nøjes med en træning eller sammen med andre. Vi forsøger alt hvad vi kan, for at det bliver godt igen, når vi en gang er retur i Sportsbyen. Vi har lige fået at vide det bliver den 1. september.

Træningstider kan ses på Holdsport, da der kommer ændringer.

 

 

 

VIGTIG VIDEN til forældre

På nuværende tidspunkt må man max være 25 personer til træningen pr sektion hvis hallen deles op på midten og dette er inklusivt trænere og forældre, alle skal befinde sig på halgulvet og være en del af træningen. Der må ikke være forældre som tilskuere og det er vigtig det overholdes, da det tjekkes af myndighederne. Som for eksempel ved familiehåndbold, må ikke være tilskuere til træningen, så vi beder forældre, som ikke skal deltage i træningen, vente uden for hallen eller komme tilbage og hente børnene efter træningen.

Vi håber på forståelse fra jer forældre, da det er den eneste måde vi kan gennemføre træningen og overholde restriktionerne. Husk fortsat at bruge mundbind, og sprit når i kommer rundt i hallerne, som i hidtil har været fantastiske til. Dette gælder indtil den 21. maj eller til næste udmelding fra regeringen. Alle kan følge med på www.DHF.dk

Efter sommerferien vil i blive inviteret til forældremøde på de enkelte hold. Vi forventer at disse møder bliver afholdt i løbet af uge 34, 35 og 36. Nærmere dato vil i få på et senere tidspunkt.

Sommerturnering 

For at alt ikke kun skal handle om træning, så er der også blevet arrangeret sommerhåndbold for de hold, som ønskede at deltage, og der er også blevet tilmeldt hold til Beach håndbold, så vi også kan deltage i nogle kampe. Ydermere vil der igen blive mulighed for at deltage i Håndbold på Fælleden. På må vi bare håbe på godt vejr.

Tilmelding til håndboldskolen på Stenhus er lukket, og vi kan melde om fuldt booket pladser. Det vil sige, at vi bliver 93 håndboldglade børn, som i uge 26 skal spille en masse håndbold, og have det sjovt. Vi glæder os til at tage imod alle jeres dejlige børn og få nogle fede timer sammen.

Håndboldpas     

Som noget nyt har DHF indført håndboldpas. I har sikkert alle modtaget en mail hvor i skal aktivere jeres håndboldpas. Det er vigtigt at i får aktiveret dette pas, så klubben kan få bekræftet at i spiller håndbold i HJ. Det tager ingen tid. Hvis i ikke har modtaget en mail, så må i meget gerne kontakte Charlotte på 22540329 eller Henrik på tlf. 20311949

Historien rykker ind i Sportsbyen 

Vi har fået lov til at pynte VIP loungen og Klub zonen med HH´s mange pokaler og historie. Dette er en stor opgave, som bestyrelsen efterlyser hjælp til fra klubbens medlemmer. Har du mulighed for at hjælpe et par timer, er du meget velkommen til at kontakte Henrik på tlf. 20311949. Meld jer til en sjov historie fortælling.

Vi står stadig efter en hård Corona periode og mangler et par ass. trænere og holdledere til et par ungdomshold, så har i lyst og tid skal i bare ringe til Henrik på tlf. 20311949.

Ny sæson er i gang

Sæsonen er for de fleste hold er slut, og desværre må vi sige farvel til et par trænere i klubben. Til dem skal der lyde en tak for deres indsats, og vi ønsker dem det bedste fremadrettet. Heldigvis beholder vi også mange af vores trænere, og dem glæder vi os til at fortsætte samarbejdet med i den kommende sæson. Desuden er der nogle nye trænere der kommer til, som vi byder velkommen til HJS. Vi håber, at i tager godt i mod dem, og glæder os til et godt samarbejde i den kommende sæson.

I sidste nyhedsbrev opfordrede vi fra bestyrelsen af, til at folk støttede om klubben ved at betale kontingentet, som blev sendt ud i februar. Og vi må sige at i virkelig har taget det til jer, og betalt kontingentet. Tak for jeres opbakning, det viser virkelig hvilke fantastiske medlemmer vi har i HJS.

Vi er glade for at se alle smilende ansigter i hallerne igen, og håber også snart at se de sidste hold komme på halgulvet og kunne lugte harpiksen i luften.

 

Med Sportslig Hilsen

 

Bestyrelsen

Holbæk Jernløse Stenhus Håndbold

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner