Stævner med tilmeldingsfrist i dag - få julehjælp

HGI Bordtennis
22. dec. 2019

4. søndag i Advent, 2 dage til Juleaften, gaveindpakning, juletravlhed, og ikke mindst søndagen hvor der er sidste tilmeldingsfrist til en del stævner.
Fortvivl ikke, vi har nemlig herunder lavet en oversigt over det du har brug for at vide for at kunne tilmelde dig, så kig med, giv dig selv en stævnetilmelding i julegave, og får du brug for hjælp, ja så er vi klar!


Find stævnerne med sidste frist i aften kl. 23.59, få gode råd, og læs alt om hvordan du kommer med via links nedenfor!
Vi er nu så langt inde i sæsonen, at selv vore nyeste spillere har været ude til ét eller flere Pointstævner, og vore motionister, og naturligvis holdkampspillere, alle er i god kampform.
Derfor håber vi at I alle er friske på at tilmelde jer, og spille et eller flere af de mange tilbudte stævner.

SIDSTE FRIST I DAG

ØM UNGDOM i Tåstrup den 11. – 12. januar - Tilmeldingslink
ØM VETERAN i Tåstrup den 11. – 12. januar  - Tilmeldingslink
VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE som afvikles i Brøndby den 28. – 29. december  - Tilmeldingslink
OLA’s Coaching/Træningslejr i f m Vestegn-weekenden den 28. – 29. december - Kontakt Ola

Tidligere klubnyhed med uddybende info om hvem de enkelte stævner henvender sig til.

HINT: I klubbens ‘Kalender’ i toppen af vores Holdsport hjemmeside finder du altid en oversigt over stævner og deres sidste tilmeldingsfrister (du kan klikke/fravælge de øvrige kalendere så kun stævnekalenderen står tydeligt tilbage) - SÅ HOLD ØJE MED DEN!

HVOR FINDER JEG HJÆLP

På vores ‘Stævneside’ finder du al info om HGI relevante stævner, og om hvordan du tilmelder dig. På siden finder du også links til klubbens Excel-ark (eksempel) som indeholder alle relevante oplysninger omkring de enkelte stævner, og om hvilke Hillerød spillere der er tilmeldt. En kopi af Stævnekalenderen finder du også her.

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig eller kontakt undertegnede. Det kan umiddelbart virke lidt uoverskueligt, men nå først det er gjort første gang vil det være legende let fremover.

Nedenfor har vi prøvet at uddrage de mest relevante oplysninger fra stævnesiden.

DIVERSE STÆVNELINKS

Licens
Det kræver spillerlicens at stille op i stævner! Klubben indløser og betaler din licens når kontingent er indbetalt. Har du spillet eksempelvis Pointstævner så har du allerede fået oprettet en spillerlicens, og er du i tvivl kan du kontakte Lone Simonsen.


Bordtennisportalen
Stævnetilmelding kræver at du tilmelder dig Bordtennisportalen i øverste højre hjørne, og bliver tilknyttet ‘Hillerød GI’.  Læs evt. mere i pkt. 3 i Forældreguiden HER.
Find din Rating på Bordtennisportalen HER.
Hvilken række kan jeg stille op i ud fra min alder og rating?
Se oversigt.
Læs evt. mere i pkt. 3 HER idet du altid er velkommen til også at tilmelde dig i ‘overliggende’ rækker.
Er du eksempelvis Puslinge C spiller, må du afhængigt af dit Ratingtal, også spille Puslinge B og A, samt eksempelvis Yngre Drenge D>A og Drenge E>A.

Fik du tilmeldt dig en forkert række?
Inden tilmeldingsfristens udløb kan du annullere ordren, og tilmelde dig igen i den korrekte række. Læs mere nederst på ‘Stævnesiden’.

Vores spillertøj - en julegaveidé
Se hvordan du får fat i dir HGI Hillerød Bordtennisklub spillertøj HER.

VI HÅBER AT DU BLEV KLOGERE UD FRA OVENSTÅENDE, OG GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DINE TILMELDINGER RESTEN AF SÆSONEN - DU ØNSKES EN RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET HELT FANTASTISK STÆVNEÅR 2020.     #BordtennisErSjovt


AF: Louis de Voss.

P.S. Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du altid tilmelder dig tidligst muligt til stævnerne, så vi hurtigt kan danne os et overblik. På forhånd tak!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner