Christianshavnermilen - oktober 2023

Amager Atletik Club
8. okt. 2023

Med 7. afdeling af Christianshavnermilen afsluttede vi milen for denne sæson. Vi har haft et mildt efterår, men vejret var alligevel ikke helt med os denne gang, da vi blev ramt af en ordentlig byge lige, da starten skulle gå.

Vi havde igen nogle vældig hurtige løbere til start. Hurtigst denne gang var Gjermund Næss i tiden 24.59, mens Sidsel Horsholt var hurtigste kvinde i tiden 29.47.

Måske drejede sidste løb sig mest om at indhente nogle sekunder (eller minutter) på nærmeste konkurrent for at få en plads på podiet i serieløbet? I nogle aldersgrupper var der ikke den store spænding, men i andre grupper var det sekunder, der gjorde forskellen. Fx sluttede AAC’s egen Karoline Grufstedt med en samlet tid på 2.40.23 foran klubkammeraten Amelie Zemanova med en samlet tid på 2.40.24! Enkelte, der skulle på præmieskamlen, var ikke tilstede. Hvis I sender en mail til klubben (amageratletikclub@gmail.com), finder vi ud af at få udleveret jeres præmie.

Sæsonafslutningen betød også, at det var tid til at gøre statistikken op over, hvor mange løb hver løber har løbet (og uddele vin til 25-50-75-100-125-150 jubilarerne). Jens Anker Hansen topper nu listen med imponerende 169 løb, men Jannie Hansen (155) og Vibeke Petersen (153) er også rykket godt op på listen. Den samlede liste kan ses HER.

Top10 rekorder i hver aldersgruppe er også blevet opdateret – nogle rekorder er åbenbart sværere at slå end andre.

Og så er vi blevet opmærksomme på, at vi havde lovet lodtrækningspræmier til alle løb, desværre havde vi glemt den detalje i kampens hede med serie-præmier og jubilæumsvin. Derfor har vi udtrukket 15, der deltog i det 7. løb – se nedenfor. Lodtrækningspræmier kan afhentes på Tårnby Stadion på tirsdag kl. 18.30 eller lørdag den 14. oktober mellem kl. 10-11. Alternativt medbringer vi lodtrækningspræmier til næste års første løb, hvor de kan afhentes.

Billeder fra løbet, taget af Henrik Madsen, kan ses HER.

Vi takker alle løbere og hjælpere for opbakning til løbene. Afvikling af Christianshavnermilen betyder, at vi kan drive en atletikklub med masser af aktiviteter, både sportslige og sociale.