MOTIONSCAMP 2023

Odense Ishockey Klub
26. jul. 2023

 

uge 32 er der is til de voksne! Som I de forgangne sæsoner vil vi gerne indbyde motionsspillere med mere eller mindre erfaring med ishockey, til inspiration og klargøring til sæsonen. 4 aftener i træk med ishockey. Men vi har kun 34 pladser.

 

TEMAER: Som i forgangne år, så vil du møde flere forskellige temaer i løbet af ugen:

Grundlæggende skøjteløb - > kropsposition, inder- og yderskær, vendinger

Puckføring + pasninger

Afslutninger

Nærkampsspil

Spillerpositioner + Afsluttende kamp

 

UDENFOR ISEN: Der vil være mulighed for skøjteslibning. Der kan komme aktiviteter hæftet op på istræningerne i løbet af ugen.

 

TRÆNERE: Toms Strauss (OIK’s Talentliga-træner), Mathias Thinnesen  og Anders Holst (OIK U18 og Kraftcenter). Du møder forskellige trænere i løbet af ugen.

 

DAGE: Mandag den 07.08. til torsdag den 10.08. Fredag spiller Bulldogs hjemme kl 19.00 og du kan selvfølgelig se kampen gratis.

Mandag 21.30 – 22.45, tirsdag 21.00 – 22.30, onsdag 21.30 – 22.45 og torsdag opdelt 21.00 – 21.45 træning, 22.00 – 22.50 kamp. Vi slutter med en sodavand/øl i omklædningen.

 

PRISEN: er kr. 300,- Du tilmelder dig fortsat på oikshop.dk.

Det er gratis for målmænd at deltage, men du skal stadig via oikshop.dk. Som tidligere skrevet, så har vi 30 udespillerpladser + 4 målmandspladser

 

Sidste år fik OIK støtte til at afvikle campen gratis og OIK ville yderligere gerne lave en ekstra aktivitet for vores seniorspillere. Nu ønsker vi at vende tilbage til at vores Motionscamp opkræver en mindre deltagerbetaling.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt nedenstående på mail. Du får svar og kommentarer i uge 30 og 31.

Anders Holst

email: ah@oik.dk

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner