Hård weekend for Hellebæks senior hold

Frem Hellebæk
6. okt. 2019

Det blev en hård runde for alle klubbens senior hold.

1.holdet var på ude bane mod Badminton Roskilde, som nok bliver det hold som holdet havde mulighed for at spille op med. Det blev desværre et 4-9 nederlag på en dag, hvor spillet ikke helt kørte.

2.holdet var på svær ude kamp mod Hørsholm. Kampen blev ikke lettere eftersom vi fra start var bagud 0-2, da vi manglede en pige. Kampen bliver, trods tætte og gode kampe, tabt 3-10.

3.holdet var for første gang i aktion, og de unge drenge, som alle spiller deres første senior sæson fik en flot 6-0 sejr mod Ålholm. Stærkt af de unge drenge.

1.motionist tabte 0-9 til IF Skjold. Dog var det langt fra alle kampe der blev spillet, da vi fik en skadet spillet i første kamp, samt en anden der måtte udgå efter en bold i hovedet.

2.motionist tabte hjemme til Birkerød med 4-5, i en god og tæt kamp, som med lidt held var gået vores vej. Men der blev kæmpet og spillet nogle gode kampe.

Her ses 3.holdet, som var eneste hold der vandt i denne runde.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner